“ZVIJEZDE predviđaju veliki novac za ova četiri znaka do 18. marta” – okušajte se u igrama na “SREĆU”…

Pojedini znakovi će zbog Saturnovog ulaska u Ribe morati da nauče više da štede, dok će drugi konačno dobiti ono što im pripada.

Naime, nastupio je jedan od najvažnijih astroloških perioda u 2023. godini, a to je Saturn u Ribama, koji će snažno uticati na sve horoskopske znakove. Naglašen znak Ribe pojedinim znakovima horoskopa znatno više odgovara kada je novac u pitanju.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Strelac: Saturn u Ribama donosi vam zaradu iz kuće ili na osnovu nekretnina. To znači da ukoliko se bavite kupoprodajom stanova, onda možete da profitirate. Vi ste znak koji lako može da dobije na igrama na sreću.

Ovan: Venera u vašem znaku donosi vam puno razgovora o finansijama, ali i mogućem povećnju plate. Do kraja nedelje treba da iskoristite uticaj Venere iz vašeg znaka kako biste poboljšali svoje finansijsko stanje.

Vodolija: Planete rade u vašu korist, ali imate prevelika očekivanja kada je novac u pitanju. On će stići ali to neće biti veliki novac kojem se nadate. Moguć je dogovor o novom poslovnom partnerstvu koje će vam se isplatiti.

Jarac: Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati važne razgovore o plati. To se verovatno odnosi na visinu vaših primanja, tako da možete da očekujete pomak.

Piše: Informer/Kurir, prenosi: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!