“ZRELI frajeri ne padaju na jeftine TRIKOVE” – Savjeti za privlačenje pažnje starijeg MUŠKARCA…

Ljubav je nepredvidiva, i nema ničeg lošeg u tome da poželiš starijeg muškarca – ali trebate znati da njih nije tako jednostavno oduševiti.

Budite sigurni u sebe: Stariji čovjek nema vremena za svakakve gluposti, ni za prazne veze. Dakle, ako želite privući njegovu pažnju, trebate biti sigurni u sebi i morate jasno znati šta želite – a šta ne.

Ne forsirajte se: Trebate pokušati privući njegovu pažnju tako što ćete biti misteriozni i intrigantni, ali nemojte trčati za njim. Mora da želi da te upozna a ne da mu to nametnete.

Budite ženstveni: Možda mnogi stariji muškarci vole mlađe devojke, ali to ne znači da vole moderne devojke. Većina preferira žene na klasičan, čak i staromodan način, tj da žena brine o porodici – a on o njoj.

Izgledajte zrelo: To ne znači da treba da se oblačite kao žena 40+, ali starijem muškarcu će biti neprijatno da vas upozna ako izgledate kao nečija ćerka.

Budite zreli: Zrela žena zna šta želi i ne boji se to reći. Morate biti sigurni i uvjerljivi. Samo tako ćete osvojiti dobrog muškarca.

Pokažite svoje interesovanje: Kada vas muškarac konačno upozna, trebalo bi da osjeti da ste zainteresovani. Postavljajte pitanja i slušajte, recite mu nešto zanimljivo o sebi.

Pitajte za njegovo mišljenje, pitajte za savjet. Tada će osjetiti da vam je na neki način važan. Nasmiješite se i održavajte kontakt očima.

Ne oduzimajte mu vrijeme: Ako počnete izlaziti, ne zaboravite mu dati dovoljno ličnog prostora. On u svojim zrelim godinama već ima svoj životni raspored, prijatelje, hobije – pa nemojte zadirati u ovo vrijeme.

Čak i ako je on sam ludo zaljubljen i želi biti s vama 24 sata – ipak je u vašem interesu da pravite pauze u sastancima.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!