“ZNATE LI kako se “pravilno” koristi RUČKA iznad prozora u AUTOMOBILU” – Ovdje svi griješimo – “VIDEO”…

Na društvenim mrežama često možemo da saznamo neku skrivenu funkciju za stvari koje godinama koristimo na pogrešan način.

Jedna korisnica društvene mreže TikTok otkrila je čemu zapravo služe ručke koje se u automobilima nalaze iznad prozora – a mnogi su bili iznenađeni ovim saznanjem.

Ona je na pomenutoj društvenoj mreži objavila video u kom je pokazala i objasnila kako da na pravila način koristimo ručku u automobilu.

Kako se vidi na snimku, prvo je povukla ručku iznad suvozačevog prozora na dole, a i njoj se, kao i svima nama, ručica vrati na gore. Iako smo mislili da to tako funkcioniše – istina je drugačija.

Kada povučete ručku, sa obe strane se nalaze male kvačice koje je potrebno da spustite prema dole kako bi fiksirale ručku. Nakon toga ručka će ostati spuštena, a kada budete želeli da je vratite na svoje mesto, samo kvačice povucite na gore.

Iako ručke nisu iste u svakom automobilu, onima koji imaju ovakve kao na snimku, ovaj trik će zasigurno biti od pomoći. Da bi vam bilo jasno kako i šta treba da uradite, pogledajte video klikom na ovaj LINK..

@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow ♬ Congratulations – Tik Toker

Izvor: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!