ZNAKOVI koji bi se mogli obogatiti u SEPTEMBRU: “Strijelci spremite se na totalni PREOKRET”…

Uprkos retrogradnom Merkuru koji stupa na snagu od 10. septembra – mnogi će i dalje moći da ostvare veliki uspjeh.

Tokom septembra važno je da budite strpljivi i postavite sebi realne ciljeve kako biste ostvarili najbolje moguće ishode. Ne rizikujte uzalud i ne povjeravajte važne tajne strancima.

RIBE: Ribe će takođe imati malo više sreće od svih drugih. Astrolozi im savjetuju da početak mjeseca provedu u potrazi za novim hobijima i poslom.

Možete otvoriti novi posao, pokušati unovčiti svoje talente ili slično. Ribe će se osjećati smireno, prijatno, samopouzdano. Ovo vrijeme je idealno za poslovna putovanja i promjenu ambijenta.

RAK: Oni su među onim znakovima na koje Merkur najmanje utiče. To znači da dok većina ljudi pati od njegove retrogradnosti, Rakovi će moći da iskoriste ovja period da zaobiđu svoje konkurente – koji su zaglibili u poslovima i problemima.

To uopšte ne znači da se trebate radovati tuđim neuspjesima i previše se opustiti. Ono što je najbitnije je da u poslu morate djelovati brzo, promišljeno i bez odlaganja. U septembru će se mnogima isplatiti sve ono na čemu su vrijedno radili.

STRIJELAC: Strijelci takođe nisu pod velikim uticajem Merkura – pa će sebi i ljudima oko sebe moći pokazati maksimalnu produktivnost.

Strijelci će ovog mjeseca moći ostvariti veliku pobjedu. Ako je u prošlosti bilo poteškoća i problema, retrogradni Uran će potpuno promijeniti sve – preokrenuvši situaciju naglavačke.

Ono što bi trebali jeste češće slušati svoju intuiciju i ne zaboraviti da je došlo vrijeme za akciju. Septembar za Strijelca je veoma povoljno vrijeme za ulaganje novca i za kupovine.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!