ZNAKOVI horoskopa koji će imati “luđačku sreću” do kraja 2022 – Položaj planeta je na strani Riba…

Ovo je bila veoma izazovna godina. Za nekog teška – a za nekog lijepa.

Međutim, još je vremena preostalo i možda vam baš sljedeći mjeseci promjene mišljenje o tome kakva je bila. 2022. godina je za sve nas bila prilično teška i nepredvidiva godina.

Međutim, još nije gotovo, pa su astrolozi analizirali položaj planeta u odnosu na zvijezde kako bi otkrili koji horoskopski znakovi imaju veće šanse za uspjeh u preostalim mjesecima.

Analiza retrogradnih planeta i njihovih tranzita prema astrolozima glasi ovako: Merkur će 2022. godine samo u posljednjih nekoliko dana krenuti retrogradno.

To znači da nas u finansijskom sektoru čeka stabilnost i relativno puno sreće i novih prilika. To će se posebno odnositi na predstavnike znakova kao što su Djevica, Blizanci i Vodolija.

Venera se takođe neće kretati retrogradno sve do kraja decembra 2022. godine. To znači da će Bik, Vaga i Ribe imati puno vitalnosti, kao i inspiracije i motivacije.

Analiza tranzita planeta pokazala je da će na kraju godine Venera postati planeta pozitive, što znači da će mnogi od nas imati veliki uspjeh u postizanju svojih ciljeva. To će posebno uticati na Bikove, Vage i Ribe. Koji će znakovi imati najviše sreće na kraju godine?

Na osnovu navedenog, možemo zaključiti da će najsrećniji horoskopski znakovi na kraju 2022. godine biti Bik, Vaga, Vodolija i Ribe.

Oni će imati više sreće od bilo koga drugog. Astrolozi toplo preporučuju ovim ljudima da ne troše svoje vrijeme i energiju na gluposti.

Ako je moguće, poželjno je da pomognu rodbini i prijateljima. Kraj 2022. godine će biti idealno vrijeme da poboljšate karmu, završite posao koji ste ranije započeli i potražite nove izvore inspiracije.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!