“ZNACI horoskopa koji su uvijek puni kao BROD” – Moguće je, može se…

Ovi znakovi koriste svoju urođenu inteligenciju, kreativne osobine ličnosti i snalažljivost kako bi zaradili basnoslovne svote novca.

Na osnovu odgovora i plata koje zarađuju pripadnici različitih horoskopskih znakova, astrolozi su došli do zanimljivih otkrića i ispostavilo se da Bik, Škorpija, Lav i Rak u prosjeku zarađuju više od 100 hiljada dolara mjesečno, što je više od bilo kojeg prosječnog prihoda.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Mnogi astrolozi novac povezuju sa drugom i osmom astrološkom kućom kojom vladaju Bik i Škorpija, pa ne čudi što su ova dva znaka dospela na listu najbogatijih.

Jarac: Jarčevi teže prepoznatljivosti i ugledu u društvu, pa se često mogu naći na čelu mnogih neprofitnih organizacija. Naravno, to ne znači da će svi Jarčevi i sve Vodolije biti potpuno neuspješni u svom finansijskom planu, jer na svjetskoj sceni možemo vidjeti mnoge uspješne pripadnike ovih horoskopskih znakova.

Bik: Mnogi Bikovi pod uticajem Venere razvijaju istančan ukus, a luksuzan život im je neophodnost koji će stvoriti osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vrijedni Bikovi imaju smisla za upravljanje novcem i neće dozvoliti da budu nepotrebno rasipani.

Vodolija: Maštovite Vodolije često slijede svoje ideale, ne pristaju na kompromis između želja i stvarnosti, a ta razlika je vidljiva i na njihovom finansijskom polju.

Zbog svoje želje za idealima, ovi znakovi će često naći poslove u javnoj službi ili humanitarnom radu koji će ih usrećiti, ali će im donijeti i plate koje su nešto ispod prosjeka.

Škorpija: Škorpija takođe traži ugodan život, što im obično omogućava urođena sposobnost ulaganja. Zahvaljujući moćnoj energiji, čak i najskrivenije želje Škorpije mogu postati stvarnost.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Lav: Lavovi žele da budu zapaženi i poštovani i vrlo često to i dobiju. Njihov energičan nastup je nešto što će svi pamtiti i jednostavno obožavati.

Ova društvena reputacija ih često košta mnogo novca jer će Lavovi uložiti velike sume da finansiraju svoju garderobu, poklone i raskošne večere za najmilije.

Međutim, prirodne liderske sposobnosti koje posjeduje ovaj horoskopski znak omogućit će mnogim Lavovima visoke pozicije u raznim kompanijama, a njihovo bogatstvo često raste brže nego što se rasipa.

Rak: Samopožrtvovni Rakovi su vođeni željom da zbrinu svoju porodicu i pažljivo urede svoj dom. Da bi to postigli, razvijat će svoju radnu etiku i ambiciju, a ta želja će uskoro postati stvarnost.

Vredni i uspešni Rakovi će najčešće skromno nastaviti svoje živote, uživajući u blaženstvu i sigurnosti koju su sami sebi obezbedili, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!