ŽIVOTNA svrha znakova HOROSKOPA: “Ovan treba da preuzme VLAST; Lav da podstakne ljude oko SEBE”…

Osim ako niste jedan od nekoliko odabranih koji prirodno znaju svoj životni poziv, možda ste se pitali o svojoj pravoj svrsi – o tome gde bi trebalo da usmerite svoju energiju – šta je stvarno važno.

OVAN: Jedan od takmičarsko nastrojenih i ambicioznijih znakova, Ovan cveta u postignućima i napretku. Voli da gura stvari napred.

Životna svrha: Bilo da napredujete u umetnosti, tehnologiji ili poslu, svakako preuzmite vlast i usmerite se na razvoj nečeg novog za napredak društva.

BIK: Bikovi žude za stabilnošću u svim područjima svog života, od karijere do veze. To ih, naravno – ne sprečava da žude za materijalnim stvarima.

Životna svrha: Kao znak koji voli da stiče materijalna dobara i bogatstva, kao i negovanje stabilnosti u odnosima, briga za voljene vaša je krajnja svrha.

BLIZANCI: Blizanci imaju tendenciju da budu odlični sugovornici i često su fantastični čuvari mira. Ponekad se opisuju kao “lepilo koje spaja celo čovečanstvo”.

Životna svrha: Ne zaboravite da proverite one oko sebe, ali oslonite se i na svoj slobodni duh. Bez sumnje ćete svima “usaditi” ideju slobode.

RAK: Rakovi imaju neverovatnu moć hvatanja najsuptilnijih neverbalnih znakova. Njihova je emocionalna inteligencija najjača, što ih čini velikim empatijama.

Životna svrha: Vi ste velika emocionalna podrška i uvek nudite rame za plakanje. Oslonite se na ovu snagu i ne zaboravite da pokažete svetu snagu bezuvetne ljubavi.

LAV: Drugi znakovi se dive Lavovima zbog odlučnosti i neverovatnog duha. Životna svrha: Osloni se na svoju sposobnost da izvučeš najbolje iz loše situacije. Iskoristite svoju vatrenu ličnost i smisao za humor da podstaknete ljude oko sebe.

DJEVICE: Rođeni u znaku Device obično imaju duh orijentisan na pružanje usluga što ih čini neprocenjivima u bilo kom radnom okruženju.

Uvek imaju nešto za da dodaju. Životna svrha: Device su obično hrabre i pouzdane osobe – čija je životna svrha rad na poboljšanju društva.

VAGA: Vage vole da razjasne svoje činjenice pre donošenja važne odluke. Izvrsni su u situacijama koje zahtevaju pravedan, logičan i pristojan stav. Životna svrha: Velika životna svrha Vaga je korištenje svog analitičkog uma i nepristranog stava u borbi za pravdu u ovom svetu.

ŠKORPIJA: Škorpije imaju zavidnu hrabrost da se suoče sa mračnijim stvarima u životu. Ništa ih neće odvratiti od jurnjave za onim što žele. Često su tajanstvene i komplikovane.

Životna svrha: Životna svrha Škorpiona je pokazati drugima da je sve moguće, sve dok imate strasti i volje. Oni potiču druge znakove da izađu iz svoje zone udobnosti.

STRIJELAC: Strelac napreduje u otkrivanju novih stvari. Imaju večno pozitivan pogled na život i neguju činjenicu da uvek postoji nešto novo. Životna svrha: Vaša životna ambicija trebalo da bude – inspirisati druge svojom nepokolebljivom pozitivnošću i žarom za životom.

JARAC: Najambiciozniji od svih znakova, Jarčevi su u stanju da nadvladaju sve što im stane na put. Oni su rigorozni i marljivi – a sve to podižući sve oko sebe.

Životna svrha: Životna svrha Jarcu je da pokaže svetu moć negovanja i nepokolebljive podrške drugima.

VODOLIJA: Često ih smatraju najbuntovnijim, jer osobe rođene u znaku Vodolije vole da prkose normama. Iznad svega cene kreativnost i originalnost, pa vole da ruše stereotipe.

Životna svrha: Vaša svrha u životu je a podstaknete upravo taj duh u drugima. Podstaknite druge da krče vlastiti put i imaju poverenja u intuiciju.

RIBE: Još jedan vrlo osetljiv znak, Ribe najbolje funkcionišu kada posvete vreme pomagajući drugima. Rođeni u znaku Ribe obično su vrlo dobrotvorni, s kreativnom i duhovnom energijom.

Životna svrha: Vaša svrha je da motivišete druge da koriste svoju moć samoizražavanja. Na taj način možete pomoći da se duše okupe na najdubljim nivoima.

Izvor: 24sata.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!