“ŽIVOT ovih horoskopskih znakova zablistaće u Maju novim SJAJEM” – Ovaj mjesec unosi divne bolje u ljubav i finansije…

Početkom maja Merkur je i dalje u retrogradnoj fazi – ali polovicom mjeseca izlazi iz retrogradnog stanja i polako napušta i svoju sjenu.

Zato je maj mjesec kada promatramo što smo uradili u prošlosti, analiziramo ono što smo naučili i počinjemo primjenjivati lekcije iz iskustva. Zato je ovo period akcije, šansi koje vrijedi prihvatiti, ali i promjena.

Astrolozi ističu da nekoga čekaju usponi i važne promjene u poslu, karijeri i financijskom sektoru. I netko će imati sreće u svom osobnom životu i u sferi komunikacije s drugim ljudima. “Saznajte” kojim znakovima će u maju 2023. život zablistati u novim bojama sreće!

Ovan: Predstavnike ovog znaka čeka sjajan period koji će utjecati na sva područja života. Posebna sreća se očekuje u financijama!

Postoje velike šanse da povećate svoje prihode i dobijete nove projekte. Hrabro prihvatite sve ponude i nemojte se plašiti donositi važne odluke koje se odnose na vaš privatni, posebno ljubavni život!

Blizanci: Pripremite se na vrlo sadržajan i radostan period. Preporučuje se da ne zaboravite i na malo zdrave sebičnosti! Posvetite se sebi i odmorite se, jer će na kraju proljeća prilika za djelovanje biti u izobilju. Ako se na poslovnom planu potrudite, ukazat će vam se prilika da ostvarite stari san.

Lav: Ostavite po strani sve nesigurnosti i sumnje. U maju će vam biti potrebne sasvim druge osobine – ustrajnost i vedrina. Drugi će moći vidjeti vaš potencijal i sve vaše kvalitete.

U vašem okruženju će se pojaviti potpuno novi ljudi, što će donijeti mnogo sretnih trenutaka. Okružite se ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju.

Djevica: Djevice će početkom idućeg mjeseca morati napraviti neki izbor i to će najvjerojatniji biti uspješno. Dobre vijesti čekaju vas i na profesionalnom polju.

Predstavnike ovog znaka vjerojatno čeka unaprjeđenje ili povišica. Također, predstavnici ovog znaka osjetit će općenito olakšanje i pozitivne vibracije. Osjećate se dobro!

Vaga: Maj će za vas biti mjesec pobjede. Vaše odlično raspoloženje i ustrajnost pomoći će vam da iz svake zbunjujuće situacije izađete kao pobjednik i s osmjehom na licu.

Svojim optimizmom i dobrim raspoloženjem uspjet ćete razveseliti sve koji se nađu u vašoj blizini. Također, u vašoj blizini bi se mogao naći i netko tko bi vam mogao postati vrlo blizak prijatelj, možda čak i životni partner.

Piše: Sensa, prenosi: Atma.

error: Sadržaj je zaštićen !!