“ŽENSKI trikovi kojima muškarci teško ODOLE” – Ako ga želite zadiviti pokažite i svoju slabu STRANU…

Iskoristite svoj ženski šarm kada želite da osvojite srce muškarca koji vam se dopada. Poslužite se sljedećim trikovima:

– Pokažite svoju slabost: Iako su žene dokazale milion puta da nisu “slabiji spol” mnogi muškarci ipak žele da se osjete kao njihovi zaštitnici i da vide njihove slabije strane. Muškarac kada bira partnerku on obraća pažnju da li će je moći zaštititi i da li joj je potreban.

Na primjer, ako je žena već na početku zauzela takav stav da joj muškarac ne treba ni u kakvom smislu onda će se i svaki muškarac osjećati nepoželjno pored nje.

– Komplimenti su moćno oružije: Kao što žene vole čuti lijepe stvari o sebi tako i muškarci vole. I oni su svjesni jake konkurencije i uvijek žele čuti šta žena misli o njima.

Ne ustručavajte se uputiti lijepu riječ, ako ne znate kako to izvesti pohvalite njegovu frizuru, bradu, košulju ili jednostavno recite kako mu ta boja sjajno stoji.

– Budite pomalo tajanstvene: Muškarci vole kada mogu uključiti maštu. Sve ono što ne znaju o vama oni će to prečešljati u svojoj mašti i nadopuniti na način na koji se njima dopada. Ne otkrivajte baš sve o sebi ispočetka. Zadržite neke stvari za sebe.

– Ne pričajte previše: Generalno gledajući, osobe koje mnogo pričaju se smatraju osobama koje zapravo nemaju puno toga pametnog za reći.

To je takođe pokazatelj nesigurnosti i nervoze. Inteligentni ljudi obično “doziraju” riječi kojima barataraju i više slušaju nego što pričaju.

U odnosu muškarac-žena takođe je bolje što manje pričati, prvo jer muškarci generalno ne vole duboke priče, a drugo ostaćete mu tajanstvene, što smo već rekli da je jako bitno.

– Ističite svoje vrline: Kada pričate o sebi istaknite sve ono što volite a zanemarite svoje mane. Velika greška mnogih žena je što odmah iznesu sve svoje mane kako bi provjerile da li će ih muškarac prihvatiti takve kakve jesu.

To muškarca obično odbije jer u svojoj glavi on se pita, ako mi to govori sad šta će još tek priznati o sebi kasnije? Budite mudre i pametne, ženski šarm može zavesti skoro svakog muškarca, samo ga pametno iskoristite.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!