“ŽENSKAROŠA može promijeniti mudra ŽENA” – Pet tajni kako postati slaba tačka ŽENSKAROŠA…

Ženska mišljenja su različita kada su muškarci “ženskaroši” u pitanju.

Pojedine smatraju da ga je teško promjeniti – dok druge tvrde da je to čas posla. Neke žene kada se prisjete odnosa sa “ženskarošom” spremne su samo da odmahnu rukom i kažu “nikad više”.

Međutim, postoje žene koje su svjesne da su to najčešće muškarci sa niskim samopouzdanjem i da je sa njima zapravo lako. Kada znate sljedećih 5 tajni vi možete postati njegova slaba tačka:

Pohvalite ga: Iako vam se čini da su to narcisoidne osobe i pune samopozdanja, to zapravo i nije tako. Često se iza te fasade krije osoba koja je željna dobre pohvale i pažnje.

Prema tome, budite slobodne i pohvalite njegov izgled, stav, zalaganje. Naravno – ne pretjerujte i zadržite mjeru.

Ukažite mu povjerenje: Skoro pa svima je potrebna osoba na koju se možemo osloniti i kojoj možemo vjerovati. Pa tako i njemu. Obratite pažnju na detalje i stinice o kojima vam priča i čemu posvjećuje pažnju.

Pitajte ga u vezi tih stvari, razgovarajte sa njim, pitajte kako mu je prošao dan. Itekako se na taj način može vezati za vas.

Ponekad i vi igrajte njegovu igru: Kad je potrebno budite tu, ali pokažite da i vi imate svoje vrijeme i obaveze. Pokažite kako ne možete uvijek se naći sa njim, kada on to poželi. Stavite sebe na prvo mjesto, to će ga svakako samo dodatno privlačiti.

Neka vam on i taj odnos ne budu prioritet: Nemojte ga razmaziti previše. Imajte svoj koncept dana i vaše planove. Ne trudite se uvijek da mu ugodite, neka on ugađa vama. Od muškarca za kojim su žene ludile – dobićete muškarca koji ludi za vama.

Budite autentične: Da biste osvojile muškarca treba da budete prije svega svoje i jedinstvene. Zračite samopouzdanjem i budete svjesne sebe. Znate šta jasno želite i zaslužujete i to jasno pokazujete.

Sa vama nema pretjerano puno prostora za nešto neozbiljno. Muškarac “ženskaros” pored takve žene ili se neće moći dugo zadržati, ili će činiti sve da vas isprati i promjeni se.

Naravno, takođe trebate znati da se osoba mjenja isključivo ako ona to želi, nema potrebe da ništa neprirodno i sami forsirate. Ako se neko već mjenja zbog vas – neka do bude iz simpatija i spontanosti.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!