ŽENSKA ljepota u muškim OČIMA: “Šta je to što muškarci zapravo vole – a šta NE VOLE”…

Muškarci ne vole isforsirane emocije kao ni prikrivanje osobina koje žene posjeduju. Ali pored toga. postoje još neke stvari koje ne vole.

Prva stvar koju muškarci ne vole, prema mnogim istraživanjima, jesu one ženske izjave poput “Svi ste isti”. Ne nisu svi isti. Veće su šanse da mnoge žene biraju loše tipove muškaraca za partnere i zbog toga bivaju iznova i iznova povrijeđene.

Pored toga zaista ne vole kada žena previše ispituje. Gdje si, s kim, šta, kako, gdje, kuda, kada ćeš se vratiti… Neke žene se zaista znaju pretvoriti u detektive. Ono što muškarci vole jesu sigurne žene koje znaju šta nude i nemaju problema sa povjerenjem.

Oni vole žene koje su stabilne, koje znaju da nisu svi muškarci isti i žele se boriti da dobiju najbolje za sebe. Još jedna zanimljiva stvar su plavuše koje ne vole biti plavuše. Kao što smo skoro svi do sada čuli – muškarce više privlače plavuše.

Zbog toga će se neke žene ofarbati u tu boju čak i ako je ne vole, ne sviđa im se ili im uništi stanje kose. Muškarci ne vole te očajničke poteze žene da privuče pažnju i u tom slučaju ni plava kosa neće pomoći. Budite onakve kako se vama dopada.

Muškarci takođe ne vole kada žene traže od njih da gledaju njanjav, romantičan i monoton film. Oni u tome jednostavno ne uživaju i ne biste ih trebali tjerati na to.

Nađite neki neutralan žanr u kojem ćete oboje uživati. Sada kada znate šta je to što ih nervira, vrijeme je da promijenite svoj stav, prenosi pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!