“ŽENSKA ENERGIJA JE POSEBNA” – Na koji način muškarac i žena daju energiju jedno drugom…

Majka priroda stvorila je žene kako bi nadahnule svoje muškarce, kako bi nadahnile njihove kreativne aktivnosti. Žena to može učiniti pogledom, dodirom, nježnošću i davanjem svoje ljubavi.

Ženska energija se ogleda u iskrenoj ljubavi koju ona daje svom muškarcu. Ljubav pomaže ženskoj energiji da se kreće i obnavlja te da nikada ne miruje. Ženska energija je satkana od ljubavi.

Ona zrači posebnim sjajem i šalje najljepše vibracije muškarcu. Za ženu je jako važno da podijeli svoju energiju i ljubav sa muškarcem kojeg voli. Ako ona ne dijeli svoju energiju tada se u njoj pokreće mehanizam samouništenja.

Energija bi uvijek trebala biti u pokretu, a kada ona stagnira može uzrokovati razne probleme za ženu. Sa druge strane, muškarci ne mogu svoju energiju prenijeti na ženu poljupcima, milovanjem i nježnošću.

Ono što muškarac može da uradi jeste da uživa u energiji svoje žene i samim tim žena će biti okružena njegovom energijom. Jako je važno da se muškarac divi svojoj ženi jer kada se muškarac divi svojoj ženi on tada dijeli dio svoje energije sa njom

Jedan pogled divljenja je dovoljan da muškarac prenese dio energije na ženu koja joj je potrebna. Tada ona prihvatajući njegovu energiju postaje ljepša i privlačnija. Kada žena primi pozitivnu energiju od muškarca – tada sve njene rane zacjeljuju i sva tuga i bol nestaju.

Ženska energija se ogleda u ljubavi, blagosti i nježnosti, a muška u divljenju, sigurnosti i stavilnosti. Da bi žena osjetila mušku energiju ona mora pored njega da se osjeća sigurno i zaštićeno.

INFOPULT.

error: Sadržaj je zaštićen !!