ŽENI Zlatana Ibrahimovića na izgledu zavide DUPLO MLAĐE: “Prezgodno tijelo u 6. deceniji održava zahvaljujući jednoj CAKI”…

Iako je Zlatan Ibrahimović najpoznatiji fudbaler sa naših prostora, njegova supruga Helena Segar i te kako privlači pažnju svojom zgodnom figurom i neverovatno mladolikim izgledom u 52. godini!

Zanosna nekadašanja švedska manekenka je održala svoje telo u zavidnoj formi, iako ponosno gazi šestu deceniju.

Naime, visoka je oko 170 kilograma, a kilaža joj vari od 52 kg do 55 kg, te nam brojne govore da ima skoro idealnu građu, iako ona smatra da su joj noge prekratke, a usne prevelike.

Evidentno je da se njena kilaža ne menja godinama, kao i da joj je svaki misić na telu izvajan, te joj i mnogo mlađe dame zavide na tako vitkoj liniji.

Ali, da bi imala zanosan izgled, Zlatanova lepša polovina, redovno ide na treninge, a tajna je u tome što obavezno korisi tegove tokom vežbanja. Takođe, vodi računa šta unosi u svoj organizam i trudi se da ne jede često nezdravu hranu.

Sa druge strane, ne troši previše vremena na odabir modnih kombinacija, istilče da se bolje oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama. Ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, a uživa u brzoj vožnji na motociklu.

Ova leptica je već skoro dve decenije u ljubavi sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, sa kojim ima i dvoje dece. A njihova romansa ne prestaje da bude interesantna javnosti, jer je Helena starija od njega 11 godina.

Međutim, ona ne želi da poput mnogih ima status “žene fudbalera” i beži od medija, te gotovo nikad ne daje intervje, pa je zaita retkost da je vidimo, čak i na događajima koji se organizuju u Zlatanovu čast.

Izvor: Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!