“ŽENI koja izgleda baš ovako muškarci jednostavno ne mogu da ODOLE” – Mnogi će se iznenaditi…

Prema nauci, muškarci su opsednuti pojedinim fizičkim osobinama.

U ovom modernom dobu tehnologije i društvenih medija, onlajn sastanci jedan su od najboljih načina za pronalazak partnera… ali i najgori. Iako vas aplikacije za upoznavanje mogu približiti većem broju partnera, oni takođe mogu biti jedni od najgorih koje ste ikada upoznali.

Otkako postoje raznovrsne onlajn platforme za upoznavanje, mnogi su pokušavali pronaći najbolji način za privlačenje potencijalnih partnera, od izbora profilne fotografije do uređivanja samog profila.

Ali na kraju, ne možete pobediti nečije osobne preferencije. To je dobra lekcija i ne bi trebalo da pokušavate da se popravite kako biste se uklopili u neki standard lepote koji muškarac ima. Onaj kojem je suđeno da bude sa vama voleće vas baš onakve kakvi jeste – s manama i vrlinama.

Internet mreža za upoznavanje ispitala je navike svojih preko 318 miliona korisnika iz celog svijeta i uporedila rezultate na osnovu pola, s***ualnosti i fizičkih osobina kao što su tip tela, visina, boja očiju i boja kose.

Usput su otkrili koje žene obično dobijaju najviše poruka i odgovora od muškaraca, a rezultati su u najmanju ruku zanimljivi. Ovo su četiri fizičke osobine kojima su muškarci opsednuti – prema anketi:

-Ni previsoke, ni preniske: Četrdeset i šest posto muškaraca preferira žene čija je visina između 160 i 168 centimetara.

-Smeđe oči: Plave oči očito nisu toliko poželjne kao smeđe, prema neverovatnih 60 posto muškaraca. Žene sa smeđim očima imaju veću verovatnoću da će primiti poruku, za razliku od žena s bilo kojom drugom bojom očiju.

-Smeđa kosa: Iznenađujuće, brinete će verovatnije primati poruke, prema 40 posto muškaraca, za razliku od plavuša (15 posto), prema studiji.

-Prosečno telo: Većina je navela da vole partnerke prosečnog izgleda. Žene atletske građe privlače samo šest posto muškaraca.

Prenosi: 24sata.hr, YourTango.

error: Sadržaj je zaštićen !!