“ŽENE rođene u ova tri znaka su najgore za BRAK”…

Astrolozi tvrde da žene u ova 3 horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavne veze jer im karakter ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici. One ne veruju u ljubav za cijeli život.

ŠKORPIJA: Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne. Ono što im nedostaje jeste posvećenost.

One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

DJEVICA: Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda, piše Naj Žena. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde.

Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj bti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

OVAN: Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu.

Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi.

One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!