ŽENE rođene pod ovim znakom su najbolje “LJUBAVNICE” – “STRAST” je njihovo drugo IME – Lavice u krevetu…

Žene rođene u znaku Ovna znaju kako da udovolje i sebi i svom partneru. Škorpije su uvek spremne za isprobavanje novih stvari i akciju. S druge strane, Ribe jedva čekaju da se “odnos” završi.

ŠKORPIJA: Nije važno da li su žene u znaku Škorpije mlade, stare, debele ili mršave. One su jednostavno najbolje u krevetu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Uz njih možete da ostvarite sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno – aktivna je i uvek spremna za nove stvari.

STRIJELAC: Strast je drugi naziv za pripadnicu ovog znaka. Iako vas sigurno ispunjavaju na svim područjima, te su vam odlični životni saputnik, žene rođene u znaku Strelca su „lavice u krevetu“. S njima nikada neće biti dosadno jer vole da isprobavaju razne stvari u “odnosu”. Budite srećni ako se nađete s njima u krevetu.

OVAN: Veoma su dobre u ljubavi, a što je najvažnije – tačno znaju šta žele. Znaju da zadovolje i sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najs**sepilnije u Zodijaku. Ona želi da bude obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vredna vašeg vremena.

LAV: Iz nekog razloga, Lavice su mnogo se**ualnije od Lavova. Neki kažu zbog toga jer nisu toliko lenje. Pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele da mu ugode. Svesne su da mogu da vam pruže „poseban“ užitak, a dobar provod s njima je zagarantovan.

VAGA: Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav pokušava da bude obzirna i nežna, a ako partner od nje zahteva, može da bude i vrlo strastvena, aktivna i otvorena za razne opcije.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

VODOLIJA: S ovom ženom možete „očekivati neočekivano“ jer njene fantazije nemaju granica. Ako pomisli da je ljubavni život dosadan, znaće odlično da ga „začini“. Voli igranje uloga i ljubavne kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Nećete zažaliti.

BLIZANCI: Pripadnicama ovog znaka “odnos” nije toliko važan pa mu ne pridaju veliku pažnju. No, kada je zaista osvojite, videćete kakav je „manijak“ u krevetu. Ipak, nemojte često očekivati zagrljaje i nežne reči.

BIK: Kod pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik – “odnos” s njom biće odličan, samo morate da ga inicirate kad je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebaće vam snage da je „ukrotite“. S njom možete da proživite nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

RIBE: Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno da rade, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Tokom “odnosa”, imaju osećaj kao da partneru čine uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da “odnos” završi.

JARAC: Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. “Odnos” se događa kada joj raspored to dozvoljava, a nemojte misliti da možete da je „ulovite“ u trenutku u kojem vi to želite. Ona će vam reći kako trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za “odnos”.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

RAK: One su uvek spremne za priču, a problem nastaje kad počnu da pričaju tokom “odnosa”. Tada ne pričaju „prljave stvari“, već započinju razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumeju u čemu je problem.

DJEVICE: Device će uvek svom partneru pronaći zamerku. Stalno kritikuju, a takve su i za vreme “odnosa”. One često ne mogu da pronađu ništa dobro u svom partneru, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!