“ŽENA može da bude privlačna u bilo kojoj DOBI” – Tri mudra savjeta Marilyn Monroe SVIM ŽENAMA…

Nažalost – mnoge žene sa godinama gube samopouzdanje.

Ukoliko ne pronađu partnera u svojim dvadesetim, one se obeshrabre i vjeruju da je osnivanje porodice samo njihov nedosanjani san. Tada žene spuštaju svoju ljestvicu kada je izbor partnera u pitanju i počinju da traže bilo koga. Ali bilo ko nije za vas!

Marilyn Monroe je vjerovala da žena može da postane magnet za muškarce u bilo kom dobu, samo ako prati sledeća 3 pravila.

-Ženstvenost: Mnogim ženama nažalost nedostaje. Prvenstveno dame nemaju samopoštovanje i izgrađen samouvjeren izgled, jedinstven stil – modni, ali i stil ponašanja.

Zbog svega toga gubi se ženstvenost. Uvijek ima ljepših od vas, ali nema niko baš takav kao vi. Vjerujte uvijek u sebe, jer ako vi ne budete vjerovale neće niko drugi.

-Čistoća: Marilyn Monroe je bila sigurna da njega govori mnogo o ženi, a čista koža i kosa, nježan pafem i uredna dama uvijek će probuditi interesovanje muškarcima.

Ipak o Marilyn postoje glasine da sama nije bila čista – jela je u krevetu i kupala se rijetko. Njen muž je demantovao ove optužbe.

-Glas vam je saveznik: Marilyn Monroe je vjerovala u ovaj ženski adut. Čvrsto je bila uvjerena da glas ima presudnu ulogu kada je u pitanju očaravanje partnera. Svakako, na glas utiče mngoo faktora. Zadimljen i hrapav glas izmoren od cigareta nikome nije privlačan.

Dakle drage dame, dobro ste čule savjete od Marilyn Monroe. Nadamo se da vam je sve jasno i da ćete, što prije, da poslušate Marilyn i prihvatite pravila igre. Želite da postanete magnet za muški pol – zar ne drage dame?

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!