ŽENA koja je istinski vođa, jaka kao stjena i “BORBENA” – Nesalomljiva dama zodijaka…

Postoje dame koje su uvijek nekoliko koraka ispred drugih ljudi – one su se u prošlosti slomile, ali su nastavile dalje jače nego ikad ranije.

Ovakve dame ne koriste riječ “ne” u svom riječniku. U prošlosti su se slomile, ali su uprkos svemu ustale, sastavile se i nastavile dalje jače nego ikada.

Ove žene ne znaju za granice i uvijek idu putevima istine. Kom horoskopskom znaku pripadaju ovakve dame? Ovakve žene su vođe, one su jake i “borbene”. I najčešće su rođene u znaku strijelca.

Žene strijelci su moćne osobe koje imaju potencijala i uvijek grabe naprijed – idu ka tome da budu prve u svemu.

One su uspješne, ali zaista mnogo ulažu u sebe, rade na sebi, nadograđuju se i unaprijeđuju svoj rad kad god imaju priliku za to. One do uspjeha dolaze borbom.

Uvijek su spremne da se bore za sebe i svoje rezultate, a život posmatraju kao jednu veliku avanturu u kojoj je cilj da se one što bolje razviju u jake, sposobne i čvrste osobe. Ono što tjera ovakve žene da idu ka naprijed jesu radoznalost i znatiželja.

One stalno otkrivaju nešto novo, istražuju, preispituju i to je način na koji one koračaju ka naprijed. Izuzetno su radoznale i to u svim životnim okolnostima. Njena težnja za istinom takođe ima veze sa horoskopskim znakom.

Osobama u znaku strijelca vlada kuća filozofije, zato one stalno koračaju kroz život tragajući za istinom u svim životnim okolnostima u kojima se zadese. Žene rođene u znaku strijelca nikako nisu površne – one su duboko zainteresovane za razne stvari.

Uvijek se trude da temeljno istraže i analiziraju svako biće oko sebe. Ova osobina utiče i na način razgovora sa damom rođenom u strijelcu. Sa ovim ženama možete da pričate o raznim temama, one mogu da pokriju vrlo široko područje interesovanja.

Sa njom možete iskreno i dugo da razgovarate o politici, ljubavi ili jednostavno duhovnosti. Sa njom možete da vodite razgovore o bilo čemu. Za ove dame nema tabu tema. Razgovori i razmišljanja o bilo kojoj temi su u potpunosti u redu dami strijelcu.

Što se tiče interesovanja ne možemo da navedemo samo jedno, jer su dame strijelčevi svestrane. Sve ih zanima i sa svime se bave. Takođe, ove dame su iskrene i nezavisne – a istovremeno i šaramantne.

One uživaju u svakom novom danu i svakom novom iskustvu koje život stavlja pred njih. Provoditi vrijeme sa ovom damom je jako korisno – njihova iskrenost i šarmantnost obaraju sa nogu svakog muškarca, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!