ŽENA BLIZANAC: “Osvaja ŠARMOM, bolje da se čuvaju svi koji joj stanu na put. Ona je najmoćnija ŽENA horoskopa”…

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima.

Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene lizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu – njihovom najjačem oružju.

Ona je šarmantna, društvena i veoma zanimljiva. Mnogo je lepotica rođeno u ovom znaku. Voli flert. U trendu je, prati modu. Sposobna je poslovna žena, ali i sjajna kuvarica. U duši ostaje uvek devojčica.

Žena Blizanac je dama koja osvaja svojim šarmom i svojom lepotom, ali i lepotom svoje duše. Ona je veliko srce od žene i baš takvo srce kuca u njenim grudima. Vesela je, darežljiva i blaga.

Ona je toliko lepa i dopadljiva, uglađena i fina, naročito ako se nekome predstavlja po prvi put. Ona je najlepša i najmaštovitija žena i oboriće vas s nogu.

Na prvi pogled, ova žena je ljupka, fina, mila i draga, ali ispod tog slatkog oklopa krije se izuzetno jaka žena, koja zna šta želi i koja ume da se izbori za sve u životu. Ona je svesna svojih sposobnosti i uvek hrabro ide kroz život.

Žena Blizanac je, u stvari, dve žene u jednoj. Jedna je bojažljiva, slaba i slatka, a druga je veoma opasna, izazovna i intrigantna. Ova dama je veoma inteligentna, hitra i pametna, ali je takođe i veoma duhovita i informisana.

Ova žena je poznata po svom šarmu i uvek koristi kombinaciju visoke inteligencije i šarma, što doprinosi tome da ona bude jedna od najlepših i najšarmantnijih žena i da sve obara sa nogu.

Ona je očaravajuća, intrigantna, izazovna i uzbudljiva i još mnogo toga. I bez obzira koliko godina imaju, ove žene su večite devojčice u duši i to je jedan od razloga zašto one nikada ne stare. Žena koja je rođena u znaku Blizanca važi za zabavnu, društvenu, magičnu i provokativnu.

Ove dame izgledaju veoma mladoliko i jako su provokativne i zato mogu svakoga da obore s nogu. Žena Blizanac ne preza od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena.

Ona je dovoljno šarmantna da može da se uklopi u svako društvo. Veoma je zaljubljive prirode, ali nije preterano zainteresovana za duge ljubavne veze.

Od partnera zahteva mentalnu kompatibilnost i ono što je najviše privlači jeste intelekt partnera. Spremna je da upotrebi svo svoje „oružje“ i sav svoj šarm kako bi dobila ono što hoće. Ova dama je puna pozitivne energije i puna iznenađenja i sve što traži od partnera jeste da i on nju ponekad iznenadi.

Žena Blizanac je po prirodi veoma prilagodljiva i snalažljiva i svakoga može da zavede svojim rečima, laskanjem i svojim šarmom. U sebi nosi jednu dozu nezrelosti i ponekad izgleda detinjasto, ali to je ono što čini njen šarm još dopadljivijim. A sa druge strane, ova žena je veoma uporna, radoznala, strastvena i avanturistički nastrojena.

Ove žene su takođe veoma sklone tome da maštaju i spadaju u najmaštovitije žene horoskopa, naročito u postelji.

Što se ljubavi tiče, žena Blizanac je svesna svojih kvaliteta i na neki način u svaku vezu ulazi proračunato i retko kada se zaljubljuje otvorenog srca. Vrlo često ove žene biraju starije muškarce za svog partnera, ali ukoliko se u ranoj mladosti zaljube, sklone su da u brak uđu veoma mlade.

Zahvaljujući svom šarmu i svojoj inteligenciji i lukavosti, žena Blizanac je sposobna da od svog partnera dobije sve ono što poželi. A za uzvrat će mu pružiti vernost i odanost, koja joj je usađena još kao detetu u dubini duše.

Ove žene su veoma stidljive i zatvorene i retko kada pokazuju svoje iskrene emocije, pa zato nose masku zavodnice. U vezi mogu da budu ljubomorne i posesivne i da stalno traže dokaz vernosti i pažnje.

U životu uvek traže emotivnog partnera koji im može biti oslonac i koji će im obezbediti sigurnost i podršku. Žena Blizanac se po horoskopu najbolje slaže sa partnerima koji su rođeni u znaku Strelca, Lava ili Ovna, a takođe može biti kompatibilna i sa muškim Blizancima.

Kao supruga, ova žena je veoma odana i verna, ali se nikada neće zadovoljiti ulogom domaćice, već teži ka tome da se ostvari i na polju karijere.

Dakle, slobodno možemo reći da je žena Blizanac jedna zaista zabavna, duhovita, fascinantna i tajanstvena dama, koja svojom lepotom i svojim šarmom može svakoga da obori s nogu.

Ukoliko želite da osvojite neku damu koja je rođena u znaku Blizanca slobodno joj poklonite neki narcis ili mimozu, jer je to omiljeno cveće ove prelepe dame.

Kako zavesti i osvojiti ženu u znaku Blizanci: Žena rođena u znaku Blizanaca je veoma pametna i sposobna je da razgovara o svemu – od politike, religije, putovanja, nauke, jezika, pa do zabave, muzike i filma.

Znatiželjna je i duhovita, zapamtiće sve, čak i nebitne stvari. Voli da priča, ali pre svega voli da diskutuje, da sakuplja nove ideje i informacije.

Njen vladar je planeta Merkur, što je čini intelektualnim tipom, um joj je besprekoran, ima originalne ideje i tačke gledišta. Sve joj dosadi vrlo brzo, pa joj je zato potrebna promena, kretanje, putovanje i komunikacija da bi se zabavila.

Blizanci su poznati po svom šarmu i koriste ga maksimalno. Žena rođena u znaku Blizanaca poseduje kombinaciju visoke inteligencije, elokventnosti, duhovitosti i šarma.

Često je pisac, glumica, muzičar, političar. Veoma je romantična. Često se zaljubljuje i odljubljuje, jer traži perfekciju i savršenog partnera. Potrebna joj je konverzacija, zabava i mentalna stimulacija.

Retko se zaljubljuje odmah i u potpunosti, prvo mora dobro da testira potencijalne partnere. Ona čeka svog princa na belom konju, koji će je oboriti sa nogu. On treba da je nasmeje i da joj pokaže svoju romantičnu stranu.

Dajte joj znak da ste zainteresovani za nju. Nemojte odustajati ako ne pokaže interesovanje odmah – žene u znaku Blizanaca mogu biti stidljive. Pričajte sa njom, pošto su Blizanci jako komunikativni i elokventni. One umeju sa rečima.

Pošto se upoznate malo bolje, saznajte šta je zanima i u čemu je dobra. Obično su Blizanci dobri i u sportu i u intelektualnim stvarima, veoma su raznovrsni što se tiče hobija. Vole da izlaze i da se zabavljaju, zato joj ponudite izlazak u grupi, zajedno sa prijateljima.

Predložite joj da povede svoje prijatelje. Kada ostanete sami, uhvatite je za ruku, i pitajte je direktno da li joj se sviđate. Pre nego što vam odgovori, obuhvatite je rukama oko struka, i kažite joj da vam se zaista sviđa i da vam prija njeno društvo.

Piše: neko-bitan.

error: Sadržaj je zaštićen !!