ŽENA BIK: “Ona je neukrotiva DAMA – koja živi onako kako ŽELI i kako njoj ODGOVARA”…

U svojoj pojavi, žena ovog znaka horoskopa uvek ima i dodatni element zagonetnosti i mističnosti, i deluje veoma “teška” za osvajanje i udvaranje, ali je u suštini i veoma srdačna i otvorena i nema naročitu sklonost da skriva svoje iskrene emocije i da se pravi da je hladna i nedodirljiva.

Ona vodi računa o svemu i uvek se trudi da bude lepa i poželjna pre svega zbog same sebe, a potom zbog svog supruga. Ona je savršena majka, dobra domaćica, supruga za primer, praktična i odgovorna, a sve to je zato što ne zaboravlja da je pre svega žena.

Žena BIK je dama sa stilom i osoba koja nikada ne odustaje od onog koga voli! Ona je neverovatna upravo zbog svih osobina koje ima. Ova dama je posebna i niko nema pravo da joj govori o tome kako treba da se menja i da bude drugačija. Žena Bik je sve, samo ničija kopija ni u jednom trenutku, u to treba da su svi oko nje sigurni u svakom trenutku.

IZGLED: Srednje su visine ili malo ispod proseka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom.

Krase ih blage i nežne oči, pa pripadnici jačeg pola teško odolevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače. Većina Bikova može da se pohvaliti odličnim stasom i u kasnijim godinama izgledaju mladoliko, sveže i snažno.

Jedna od najlepših žena, trudi se da ostane i dalje ne samo lepa i poželjna za supruga nego prvenstveno za samu sebe, a i za druge. Dobar organizator, dobra domaćica, praktična i osećajna, dobra majka, ali nikada ne gubi iz vida da je na prvom mestu žena.

ISKRENA PRIJATELJICA: Za prijatelje bi i život na dlanu dala ukoliko je to nekome potrebno. Ne bira vreme i mesto kada će nekome pružiti ruku podrške i reći da nije sam, da je ona tu.

Žena Bik je iskrena i nikada ne dozvoljava sebi da u svom životu ima ljude koji lažu i koji je ‘prave budalom’. Žena BIK je divna i pravedna pre svega. Ceni iskrenost pre svega i ne pristaje na manje od toga da kraj sebe ima prave, iskrene prijatelje.

Ona je divna prema ljudima do kojih joj je stalo, dok je prema drugima njen stav po zasluzi. Nikome ne dozvoljava da iskorišćava njenu dobrotu radi lične koristi.

BORBENA I ISTRAJNA: Žena Bik je istrajna i nikada ne odustaje ma kakve prepreke bile pred njom. Nikada ne sumnjajte u njene sposobnosti i u to na šta je sve spremna kako bi dobila ono čemu teži i što želi.

Ona je istrajna i uvek ima podršku svih oko sebe kako bi lakše ostvarila svaku svoju želju. Kad tad ostvari sve što poželi, samo treba da bude strpljiva za svoje ciljeve.

STRASTVENA LJUBAVNICA: U ljubavi je prosto savršena. Za partnera bi skinula i zvezde sa neba ukoliko treba.

Neće dozvoliti da prođe niti jedna sekunda, a da svom partneru ne da do znanja koliko joj je stalo i kolika je njena ljubav. Uvek teži ka tome da kraj sebe ima muškarca koji je poštuje i koji je pravi za nju.

Njen partner je kraj nje beskrajno srećan i trudi se da joj pruži obostranu ljubav u svakom trenutku. Žena Bik je dama koju bi svaki muškarac poželeo da ima kraj sebe, da je voli kao najveću boginju i da je beskrajno srećna u svakom trenutku.

OPTIMISTIČNA I BRIŽNA: Uprkos svim nedaćama i teškim trenucima, žena Bik ne odustaje od toga da bude optimistična i nasmejana. Ona i u najgorim situacijama pronalazi dozu dobrog i ne odustaje od toga ni u jednom trenutku.

Žena Bik je posebna upravo zbog tog karaktera i osmeha koji nikada ne skida sa lica. Prema ljudima koji su joj važni i do kojih joj je stalo, žena Bik će uraditi sve na ovom svetu i biti neizmerno brižna. Ona je divna i vesela dama kraj koje svi uživaju biti u njenom društvu bez obzira na sve.

ORIGINALNA I PUNA SAMOPOUZDANJA: Originalna je i ničija kopija. Žena Bik je sigurna u sebe i sve ono što je krasi i nikome ne dozvoljava da o njoj govori drugačije.

Sigurna je u to da je posebna i da je drugačija od svih drugih oko nje. Zbog toga joj se mnogi dive i žele da provedu što više vremena u njenom društvu, kada god je to moguće.

PREDANA U VEZI: Što se tiče veze, žena Bik je jedan od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, veoma joj je važno da u potpunosti upozna partnera i da bude sigurna da je izabrala onog pravog pre nego što se obveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je verovatno zauvek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od nje će dobiti mnogo, jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brine za druge, zbog čega će u vezi davati što više sve dok joj je partner odan i veran.

Za ženu Bika kaže se da je fatalna zavodnica. Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Važna su joj dela, a ne reči. U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom.

POSVEĆENA DECI: Kada se ostvari kao majka, potpuno je posvećena majčinstvu i ne postoji nikakav posao koji bi pre radila nego što bi se posvetila svojoj deci. Ona je sama u duši jedno veliko dete i zato je veoma dobra u zabavljanju dece.

Oko ove dame vrlo često možete videti gomilu dece, koja nisu samo njena, već sva deca iz okoline koja vrlo rado trče u njen zagrljaj i vole da se smeju njenim šalama.

Ova žena je toliko sposobna da sama može obavljati i kućne poslove i gajiti decu i uz sve to obavljati perfektno i svoj posao. Mnoge njene kolege joj se dive kako uspeva da uspostavi porodični i poslovni život, jer retko kojoj ženi to polazi za rukom.

Ova žena je takođe, ukoliko ima sreće da u porodici ima sestru ili brata, zasigurno najbolja sestra na svetu. Još od malih nogu žene rođene u znaku Bika pokazuju nesebičnost i spremne su da sve podele sa svojom sestrom, ali i sa svojim bratom.

Takođe umeju veoma dobro da čuvaju tajne svojih sestara i svoje braće i zbog toga dobijaju zauzvrat ogromnu količinu ljubavi i poštovanja. Ako postoji omiljena sestra u porodici, onda je to sigurno osoba koja je rođena u znaku Bika.

Piše: neko-bitan.

error: Sadržaj je zaštićen !!