ŽELITE da imate ovako GLAMUROZNU frizuru – “Ovaj trik sa TikToka je “ZALUDIO SVIJET”, jer daje neverovatne rezultate”…

Ukoliko želite glamuroznu “fen frizuru”, možete je postići uz pomoć trika sa TikToka koji je poslednjih dana “zaludeo” svet.

Pomoću detaljnog uputstva uspećete da kod kuće napravite raskošnu “fen frizuru”. Tiktokerka ktokerica Jasinija Hipolito osmislila je način na koji ćete to učiniti vrlo lako sami kod kuće.

@yeshipolitoo

Do you struggle getting your curls to last?! The @Color Wow Hair Xtra Large Bombshell Volumizer gives volume + hold without weighing your hair down, it’s not drying to the hair at all and actually strengthens the hair with bamboo extract! It’s a game changer!! #volumehack #colorwow #overnightblowout

♬ original sound – Yesenia Hipolito

Njena tehnika zahteva minimalnu upotrebu proizvoda i toplote. Prvo operite kosu i osušite je, potom je podelite u dva sloja, gornji i donji, i odvojte ih šnalom. Gornji deo kose uvijte prema licu pomoću pegle ili figara. Potrebno je da kosu dobro učvrstite lakom.

Zatim stavite viklere tako što ćete kosu omotati u istom smeru u kom ste ranije uvijali kosu, a na viklere stavite čarapu. Ključna stvar je da kosa bude topla kada budete stavljali čarapu.

Isti postupak ponovite i sa donjim slojem kose i na kraju sve dobro učvrstite lakom. Ostavite tako kosu preko noći, pa je ujutru raspletite i imaćete frzuru kao iz salona.

Izvor: Klix.ba, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!