“ZBOG ženinih odluka sam i našao ‘ljubavnicu’ koja mi sve ISPUNJAVA” – Iskreno priznanje MUŠKARCA…

“Da li si zaista posjetio svoje roditelje sinoć?” pitala me moja supruga prošle nedelje. “Naravno” odgovorio sam.

Zatim me pitala da li može da mi vjeruje? Ove njene riječi su mi ostale urezane u glavi poslednjih deset dana. Nekada je bez problema mogla da mi vjeruje, ali sada više ne.

Uništio sam to povjerenje prije nekoliko mjeseci i nastavljam svakodnevno da ga uništavam svakom izgovorenom laži koju moram da izgovorim kako bih sakrio svoju “ljubavnicu”.

Lagao sam joj da idem u teretanu ili u posjetu roditeljima kako bi se nalazio sa svojom “ljubavnicom”. Ljudi obično misle da je to lako i romantično, ali to je daleko od istine. Mnogo je toga što se ne vidi na prvi pogled. Ne vidite bol moje “ljubavnice” svaki put kada joj kažem da ne mogu doći.

Ne znate kakav je osjećaj kada je moja “ljubavnica” zabrinuta za zdravlje svojih roditelja, a ja ne mogu biti pored nje da je utješim.

Ne vidite suze na našim licima kada nas prevlada strah da bismo mogli da izgubimo jedno drugo zauvijek. Ne znate kako je stajati na vratima sobe moje kćerke, gledati je kako spava i razmišljati da bi mogao ostati bez svega toga.

Ne znate koliko se osjećam usamljen u svom braku, znajući da se moja supruga i ja nakon godina provedenih zajedno više ne volimo. Ne znate kakav je osjećaj kada shvatite da supruga više ne želi da vas dodirne i da radije grli psa nego vas.

Mojoj supruzi su postali svi drugi važniji od mene. Radije je provodila vrijeme družeći se sa svojim prijateljima nego sa mnom. Već godinama nas dvoje nismo proveli veće zajedno, nismo razmjenjivali nježnosti niti smo razgovarali. Čak je znalo proći nekoliko dana da se ne vidimo.

Često je išla na putovanja sa svojim prijateljima, a kada bih joj ja predložio da otputujemo negdje nas dvoje, uvijek bi imala neki izgovor da ne ide.

Kada sam upoznao svoju “ljubavnicu” između nas se razvila ljubav koju ne mogu da objasnim i koju je teško razumjeti. Ona nije samo moja “ljubavnica” i neko ko zadovoljava sve moje potrebe, već i moj najbolji prijatelj, neko sa kim mogu da razgovaram o svemu onome o čemu ne razgovaram sa svojom suprugom.

Naša ljubav je samo jedna strana medalje, ona lijepa, ali postoji i ona manje lijepa. Vanbračne veze nisu za one slabog srca jer one muče vašu dušu. Osjećate ponekad nevjerovatnu ljubav, ponekad nevjerovatnu tugu, strast i usamljenost, smijeh i zbunjenost.

Počnete mrziti sebe zbog svega što radite, sbog supruge i zbog “ljubavnice”. Ponekad razmišljam o tome da se rastanem od svoje “ljubavnice” i da završim sa tim, ali znam da bih joj se ponovo vratio.

Što sam duže sa njom sve mi je teže da je ostavim. Nije stvar u skrivanju po hotelskim sobama to su složena osjećanja. Ovo je moj život, život koji sam sam izabrao.

Znam da moram da donesem odluku i da izaberem na koju stranu da krenem, ali isto tako znam kako god da odlučim neko će biti povrijeđen. Ovo je tamna strana vanbračne veze.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!