“ZBOG krize srednjih godina izgubio i PORODICU I LJUBAVNICU” – Ne može se sjediti na dvije STOLICE…

Mnogi muškarci smatraju da je jako bitno u životu sve proživjeti, bez obzira na godine. Jedan od takvih bio je i Marko, pedesetogišnjak, oženjen, otac dva sina.

Bio je mnogo srećan u svom braku, ali život zna da donese i nove izazove. Kada se u firmu zaposlila nova, mlada koleginica, zgodna plavuša, on je bio očaran.

Marka je kočila vaspitanost, ali osjećanja prema njoj su bila jača. Bio je stariji od nje više od 20 godina, ali to mu nije smetalo da je svaki put pogleda kada prolazi pored njega.

Sara mu je po svemu odgovarala. Odmjerena, prijatna, pametna, a prije svega zgodna i prelijepa. Svaki dan su na pauzu odlazili zajedno.

Jednog podneva su izašli na ručak i shvatili da su im osjećanja obostrana. Marko ni sekunde nije razmišljao, već je napustio suprugu i dva sina. Sa Sarom se preselio u stan blizu firme, a supruzi je ostavio kuću u kojoj su živjeli.

Na početku su bili presrećni, uživali su u svakom zajedničkom trenutku. Međutim, kako se brzo rasplamsala ljubav, još brže je počela da se gasi. Sara je imala drugačije poglede i planove na svijet. Ona je željela porodični život, htjela je da se vjenčaju, da mu rodi djecu. On nije bio za to.

Nije opet mogao da prihvati da mora da prolazi kroz dječiji plač, pelene i sve ispočetka. Bio je presrećan samo što žive zajedno. Sara ga je ubrzavala da se razvede, ali on je stalno odbijao i otezao. Svaki dan mu je postajao gori bez djece.

Sara je očekivala jedno, a dobila drugo. Muškarca koji je više od pola svoje plate davao djeci i bivšoj supruzi, te svaku noć plakao za djecom. Svaki dan je bio sve više depresivan za nju. Mislila je da je u vezi sa jakim muškarcem, a ne slabićem.

Jednog dana je odlučila da ga napusti. To ga je u potpunosti dotuklo, pa je htio da se vrati bivšoj ženi. Ali bivša supruga za to nije htjela ni da čuje. Ona je shvatila da joj takav muškarac ustvari ne treba i uživala je u svojoj slobodi, zajedno sa svojom djecom.

Shvatio je da je čitava ta afera bila jedna velika greška, i vjerovatno proizvod krize srednjih godina. Kriza je prošla, a on je i dalje sam u iznajmljenom stanu, prenosi pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!