“ZBOG čega još uvijek niste pronašli SRODNU DUŠU” – Možda će vam pomoći ovaj TEST ličnosti…

Kada je reč o ljubavi, da li ste osoba koja traži ljubav za ceo život i pažljivo razmatra svakog muškarca kao potencijalnog partnera ili ste neko ko se lako zaljubljuje?

Ako do sada niste pronašli srodnu dušu, možda će vam ovaj test pomoći da budete bliži tom saznanju… Šta ste prvo ugledali na ilustraciji?

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

KIT: Ako ste prvo videli kita – osećate se usamljeno jer ste fokusirani često samo na sebe. Ljubav ponekad znači stavljanje tuđih potreba iznad svojih, i to važi za oba partnera.

U ljubavi je potrebno da saslušate drugu stranu, pokažete nežnost i trudite se da pronađete kompromis. Ne možete da igrate ovu igru samo po svojim pravilima. Ljubav zahteva komunikaciju, dogovor i jednakost. Kada ovo osvestite u sebi, veze će imati više uspeha.

SURFER: Ako ste prvo primetili surfera – on simbolizuje slobodan duh. Ako ste prvi primetili surfera, osjećate se usamljeno jer se „plašite da budete vezani“.

Ljubav vam vjerovatno ne izgleda oslobađajuće kao otvoreno nebo. Umesto toga, vi vidite ljubav kao plimu koja vas tera da spustite jedra. Sačekajte da oluja u vama prođe i strahovi iščeznu sledeći put kada se uplašite vezivanja.

Pre nego što pobegnete, podsetite sebe da je vezivanje vaša odluka i da vi imate sposobnost da stvarate život kakav želite. Kada se otvorite u ljubavi za nove stvari, nekome pružite svoje srce, to bi mogla biti savršeno ispunjena životna misija.

MJESEC: Ako ste prvi primetili Mesec – žudite za intimnošću i verujete da je to iskustvo koje će vas samo učiniti boljom osobom.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ipak kada je u praksi reč o spuštanju ograda oko svog srca i otvaranje kapije vašeg života za nove ljude, vi se jednostavno povlačite u sebe.

Otvorite svoje srce, neka bude slobodno, raširenih krila se krećite kroz ovaj život i dosegnućete visinu kakvu želite. Vreme je da brod svog života pustite sa pristaništa nepoverenja i prepustite se talasima – promenama u ljubavi.

Izvor: vecernjenovosti.ba, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!