ZAŠTO vaš suprug gleda “DRUGE ŽENE” online…

Zaista je sjajno živeti u eri tehnologije, interneta i pametnih telefona – sa kojima je svet na dohvat ruke.

Gotovo da ne možete da zamislite svoj život bez svih onih aplikacija koji vam skraćuju potrebno vreme za mnoge stvari. Zvuči bajkovito sve dok vam internet ne postane najveći neprijatelj – kako to?

Gledajući sa strane vaš suprug izgleda savršeno i sami biste mu teško našli neku zamerku, međutim niko zapravo ne zna da vas muči pitanje “zašto on gleda druge žene online”?.

Da li to znači da mu se više ne sviđate i da planira da vas prevari; Da li je to samo muška radoznalost i koliko se to razlikuje od toga da ih gleda uživo? Ako želite da saznate šta to muškarce navodi da gledaju druge žene online – zavirite u našu galeriju.

U PITANJU JE FIZIČKA PRIVLAČNOST I NIŠTA VIŠE: Još jedan razlog zbog kog bi muškarac mogao da gleda različite žene online je jednostavna činjenica da ga one fizički privlače.

Dakle, on nije zaljubljen ni u jednu od njih, niti planira da vas prevari, ali ga one jednostavno “uzbuđuju”. Da li je ovo fer prema vama? Apsolutno NE!

Iako muškarac ima svoje prirodne instinkte, ako je s nekim stupio u brak trebalo bi da ima malo više samokontrole i da svojoj ženi ukaže poštovanje kakvo zaslužuje.

ON RAZMIŠLJA O “PREVARI”: Budimo iskreni, ako vaš suprug gleda druge lepe žene na internetu, velike su šanse da oseća ljubavnu privlačnost prema njima.

Možda mašta o “odnosu” sa njima. U svakom slučaju, on razmišlja o “prevari”. Još uvek to nije uradio, ali definitivno to ima u planu – kada mu se ukaže prilika.

ON OSTAVLJA SVOJE OPCIJE OTVORENIM: Vas dvoje ste obećali da ćete biti verni jedno drugom dok vas smrt ne rastavi, zar ne? Pa, izgleda da on svoje zavete nije shvatio tako ozbiljno kao i vi.

Nije tako siguran da je spreman da se zauvek veže za samo jednu osobu, iako je s njom u braku. U suštini on drži svoje opcije otvorenim. Možda vas još uvek nije prevario, ali očekujte da bi to mogao uraditi ili vas ostaviti zbog neke druge.

TO JE SAMO LOŠA NAVIKA: Važno je da znate kakve žene vaš suprug gleda online. Da li su to neke od njegovih poznanica na društvenim mrežama? Ako je u pitanju ovo, velike su šanse da tu naviku vuče još iz mlađih dana, onih pre vašeg braka.

Većina muškaraca svoja prva ljubavna iskustva zapravo stiče gledajući p. filmove, ali ako ga ta navika odvaja od vas i stvarnog sveta – to je problem koji zahteva rešavanje.

Prenosi: zenskimagazin.rs, prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!