ZAŠTO se zaljubljujemo u određeni ZNAK: “U Rakove jer su NJEŽNI; u Ribe jer su ŠARMANTNE”…

U svakoj osobi postoji ono nešto što nam je privlačno i zbog čega se zaljubljujemo upravo u tu osobu.

Svaki od znakova ima neku specifičnu karakteristiku zbog koje se zaljubljujemu upravo u njega i zbog kojeg nam je privlačan. Astrolozi otkrivaju šta je to zbog čega se zaljubljujemu u određeni znak.

OVAN: U Ovna se zaljubljujemo zbog njegove nevjerovatne pozitivne energije. Sa njima vam nikada neće biti dosadno. Osvojiće vas svojim optimizmom i svojim zanimljivim pričama.

BIK: U Bikove se veoma lako zaljubiti jer se u njihovom društvu uvijek osjećamo ugodno. Sa njima ćete veoma brzo osjetiti povezanost i osjećaćete se ispunjeno. Zaljubljen Bik će se uvijek truditi da ugodi svom partneru.

BLIZANCI: Blizanci su najdruštveniji znak. Komunikacija sa njima je veoma laka, pa se i oni najstidljiviji i najzatvoreniji pored njih mogu osjećati ugodno. Blizanci nadahnjuju druge, a njihova harizma i šarm će vas u sekundi osvojiti.

RAK: Osobe rođene u znaku Raka su najosjetljivije osobe na svijetu. Oni vole pomagati drugima bez nekog posebnog razloga. Zbog njihove osjetljivosti i nježnosti u njih se veoma lako zaljubiti.

LAV: Lavovi će vas osvojiti svojim samopouzdanjem. Prijateljstvo sa njima se veoma lako može pretvoriti u ljubav i naklonost kakvu do tada nikada niste osjetili.

DJEVICA: Djevice imaju toliko lijepih osobina kojima je nemoguće odoljeti. Osim što su jako mudre, Djevice su izvrsni slušaoci. Sa njima je jako lako postići kompromis i naći se na pola puta.

VAGA: Vage znaju kako osvojiti nečije srce komplimentima. Znaju na koji način da vam udijele komplimet tako da poludite za njima. Sa njima je takođe jako ugodno razgovarati i uvijek znaju šta trebaju reći.

ŠKORPIJA: Za Škorpije je ipak potrebno malo se potruditi, ali ne trebate odustajati. Škorpije su veoma odani partneri zbog čega će vam se u potpunosti i nepovrato predati.

STRIJELAC: Osobe rođene u znaku Strijelca su veoma bistre, pronicljive i pozitivne osobe. U njih se zaljubljujemo zbog njihove ljepote, snage karaktera i nevjerovatnog smisla za humor. Sa njima vam nikada neće biti dosadno.

JARAC: Jarčevi ljubav shvataju veoma ozbiljno i oni se nikada neće poigravati ni sa čijim osjećanjima. Oni pored sebe žele pravednu i zrelu osobu i kada je nađu u potpunosti će joj se posvetiti.

VODOLIJA: Vodolije su osobe sa kojima ćete uvijek imati o čemu razgovarati i sa njima vam nikada neće biti dosadno. Ono u šta se najčešće zaljubimo kod njih je njihov smisao za humor.

RIBE: Ribe su veoma šarmantne osobe, a razgovor sa njima nadahnjuje i motiviše. Ribe takođe veoma lako opraštaju greške, što je veoma važno kako u ljubavi tako i u prijateljstvima. Ribe tačno znaju šta trebaju da vam kazu kada žele da se zaljubite u njih.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!