“ZAŠTO je Škorpiju nemoguće da ZABORAVITE” – Njen magnetni i misteriozni šarm je jedinstven – lako ulazi u svako SRCE…

Škorpija je vatreni znak koji zna kako da ostvari svoje ambicije.

Ona moće biti savršen prijatelj i najtež nepriajtelj – spremna je da vam veruje i pruži šansu, ali ako je povredite i prokockate njeno poverenje, odmah će uspostaviti distancu. Budući da je fokusirana na uspeh – Škorpija vidi samo nagradu koja ga čeka na kraju puta.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Fokusirana je na ono što želi i neće se zaustaviti ni pred čim da to dobije. Ako se Škorpija zaljubila, ona je nepokolebljiva u svojoj privrženosti i ljubavi zauvek. Njena naklonost je neverovatna, ljubav bezuslovna – spremna je da ostane uz vas i u dobrim i u teškim vremenima.

Škorpiji nije lako da se zaljubi, ali kada se zaljubi, možete biti sigurni da je vaše ime urezano u njeno srce. Svako obećanje koje je dala je namera koja će se uskoro ostvariti.

Kada vas Škorpija voli, ona ne krije svoja osećanja i neće vas obmanuti zbunjujućim postupcima. Ona će biti prisutan u svakom aspektu vašeg života – vočeće vas iskreno, bez igrica, manipulacija, pretvaranja.

Možete biti sigurni da vas Škorpija nikada neće izdati. Izuzetno je iskrena u svojim osećanjima, a kada vas zavoli, sigurno ćete znati za to. Škorpija ne gubi vreme na neobavezne veze, ona želi ljubav kojoj može da se posveti i na njoj raste. Nikada ne obećava ono što ne može da ispuni, ali sigurno je da u svaki odnos puno ulaže.

Odnosi sa njom nisu laki. Testira vaše strpljenje, testira vaše granice, ruši zidove i razoružava vas, zna vaše slabe tačke, poznaje vaše srce. Neće prestati da ulaže napore dok se ne otvorite i ne budete joj poptuno pripadali.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Voleti Škorpiju nije za one koji nisu spremni da se prepuste. Međutim, postoji nešto u tome što vas tera da rizikujete. Njen magnetni i misteriozni šarm je jedinstven, i koliko god se trudili, ne možete ga zaboraviti.

Njena ljubav je večna, ona je iznad okolnosti. Škorpija samo želi da vas učini svojim i da se čvrsto drži za vas šta god da se desi. Ali, važno je da joj pokažete da ste spremni da se borite za nju – da ulažete u vaš odnos i zajedno dosegnete nove visine.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!