ZAŠTO je majčina molitva tako SNAŽNA…

Molitva ima veliku snagu za one koji znaju da je koriste na ispravan način i u ispravne svrhe.

Mnogi ljudi vjeruju da je molitva samo tekst, nakon kojeg možete odjednom dobiti ono što želite ili se riješiti svih grijeha. Međutim, nije. Šta je molitva, kakvo značenje ima u našem životu?

Prema religijskim shvatanjima molitva je neprocjenjiv dar koji je čovjek dobio uz pomoć kojeg može razgovarati s Gospodom.

Ponekad se ljudima čini da molitva ne djeluje, jer čovjek moli, traži nešto, ali ništa se ne mijenja u njegovom životu, čini mu se da ga niko ne čuje.

Međutim, ništa ne dolazi preko noći. Kao što je već spomenuto, nije dovoljno tražiti, već se i sami trebate potruditi da promijenite svoj način života i vjerujete u dobro.

Ako osoba nastavi vjerovati, živjeti po duhovnom zakonu i moliti, na kraju će vidjeti dobar rezultat. Od svih molitva vjeruje se da je majčina molitva najjača.

Majčina molitva može napraviti velika čuda jer ima nevjerovatnu snagu. Majka može sve. Majčin blagoslov ostaje na snazi tokom čovjekova života. Vi majke imate najjaču molitvu.

Ali trebate shvatiti da vaša uvjerenja ne znače ništa vašoj djeci. Ne pokušavajte uvjeriti u njih svoju djecu. Neće vas ni slušati.

Imate svoju molitvu i vjerujte u nju. Kad postoji majčino srce, postoji i majčinska ljubav. Niko ne voli više od majki i ta ljubav kroz molitvu ima veliku jačinu.

Svaka majka bi trebala da se moli za svoje dijete. Pitajte i daće vam se, potražite i pronaći ćete, pokucajte na vrata i ona će vam se sigurno otvoriti.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!