ZALJUBI SE u nekoga ko će ti biti i najbolji prijatelj i “ljubavnik” – u isto VRIJEME…

Zaljubi se u nekoga ko će te voljeti bezuvjetno; Ko će prihvatiti se tvoje mane, nedostatke, nesavršenosti i koji će u tebi stvoriti osjećaj da si vrijedna da t te ima.

Zaljubi se u onog koji će se boriti za tebe – i unatoč poteškoćama i olujama koje dođu u život.

U onog ko će razumjeti tvoje ludosti i ponekad tvoja možda i nepromišljena ponašanja; U onog koji će te smiriti kada se osjećaš uzrujanom; U onog tko će s tobom razgovarati pun ljubavi nakon duge svađe.

Zaljubi se u nekoga ko će cijeniti tvoj trud, a koji će te voditi i pružiti ti podršku u ostvarivanju tvojih ciljeva.

Ko će na kraju dana biti pokraj tebe; Ko će voziti satima samo da vidi tvoj osmjeh. Zaljubi se u onog ko će uvijek biti uz tebe ma što god da se dogodi.

Zaljubi se u nekoga ko će te poljupcem učiniti da se osjećaš najposebnijom ženom na svijetu.

Ko će učiniti da unutar sebe osjetiš erupciju senzualnosti. Ko će ti otpjevati nježnu pjesmu da lakše zaspeš i ujutro čim otvoriš oči ugledat ćeš njegovu lijepu poruku za početak dana.

Zaljubi se u nekoga ko će ti biti i najbolji prijatelj i “ljubavnik” u isto vrijeme; Ko će s tobom kasno navečer jesti čokoladu kako bi se ti osjećala bolje; Ko će s tobom dugo razgovarati o bilo čemu.

Zaljubi se u onoga koji će te nasmijavati, s kojim se poput djeteta možeš zabaviti. Ko će te ponosno i neumorno držati za ruku pokazujući svima kako je pravi sretnik što te ima.

Zaljubi se u nekoga ko će ti oprostiti. Kome ćeš biti ispred svih njegovih hobija, poslova, svega. Tko će svaki vaš trenutak učiniti za pamćenje. ko će održati svoja obećanja. Zaljubi se u onoga koji će poštivati tebe i tvoje životne odluke.

Zaljubi se u nekoga ko će voljeti tvoju dušu više od tvog tijela; Ko će odagnati sve tvoje brige, suze i sumnje.

U onoga koji će te zauvijek razumjeti i sve tvoje promjene. Zaljubi se u nekoga ko će te usrećiti, ko će te zadovoljiti i onoga koji će te uvijek pozitivno iznenaditi.

Izvor: zdravaisretna, prenosi: pozitivanstav

error: Sadržaj je zaštićen !!