VOLE DA DOMINIRAJU: Žene ovih horoskopskih znakova ponekad su “AGRESIVNE i AROGANTNE” – ali sve drže pod svojom KONTROLOM…

Kada su u pitanju romantične veze – nisu sve žene submisivne jer neke žene vole imati uticaj i kontrolu nad muškarcima.

Ne mogu da odole intenzivnoj potrebi da sve stvari uzmu u svoje ruke! Prema Pinkvilli – ovi horoskopski znakovi čine žene koje vole pokazati dominantno ili kontrolišuće ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu.

STRIJELAC: Žene ovih horoskopskih znakova ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je to potrebno i da kažu svoje mišljenje.

Jedina stvar koja je bitna ženama Strelčevima su njihova sloboda i ispunjenje. Zbog ovakvog načina razmišljanja ispadaju dominantne u svojim vezama.

LAV: Žena Lav poznata je po tome što je rođeni vođa i često je dominantna, ali znaju biti “agresivne i arogantne”. Neće prestati da pričaju ako veruju da znaju šta je najbolje za vas. Kad se fiksiraju na nešto – mogu biti “agresivne”.

Žena Lav jednostavno preuzima vođstvo čak i ne razmišljajući o tome da bi druga osoba mogla biti bolje kvalifikovana. One takođe često uspevaju da pridobiju druge da ih slede svojim samopouzdanim stavom.

ŠKORPIJA: Žene Škorpije su neverovatno strastvene. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnera. Kada se oni oko njih osećaju izdominirano, ove dame doživljavaju pravo zadovoljstvo. Škorpije mrze da budu pod tuđom kontrolom i uvek više vole da budu glavni.

OVAN: Žene u ovom znaku vrlo su otvorene u pogledu onoga što žele i ne ustručavaju se dati ljudima do znanja šta očekuju od njih.

Kao rezultat toga, Ovna je lako rangirati kao znak s najvećim stupnjem dominacije. Žene ovog horoskopskog znaka nikada ne ostaju u pozadini i stalno same upravljaju situacijom.

Piše: Večernji.hr, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!