“VENERA ulazi u Ribe i donosi LJUBAV I ROMANSU” – Horoskop od 27. januara do 28 februara – spremite se za “varnice” SRCA…

Venera prelazi iz Vodolije u sanjive Ribe 27. januara – gde će ostati do 20. februara 2023. godine.

Dok je Venera donekle oslabljena u znacima kojima vlada Saturn (Jarac, Vodolija), ona je, na našu sreću, egzaltirana u Ribama. Šta to tačno znači za planetu ljubavi? I šta to znači za nas, u narednih nekoliko sedmica?

Raspoloženi smo za ljubav! Vreme je da se posvetite romantici. Organizujte velike planove za Danzaljubljenih . Pretvorite romantične fantazije u stvarnost. Dok je Venera u Ribama, potrebno je da sklapate poznanstva, izlazite na sastanke, započinjete nove veze ili jačate postojeće.

Venera voli kada ljudi komuniciraju i traže zajednički jezik. Dok je Venera u Ribama, ljubav će se najsnažnije osmehnuti horoskopskim znakovima Riba, Raka, Škorpije, Bika i Jarca.

Romantična Venera želi da donese ljubav i romansu, istina, ali još jedan važan uticaj je uspostavljanje harmonije. Ako ste u nepotrebnom sukobu sa prijateljem, kolegom ili članom porodice, Venera će izlečiti vašu vezu, dolazi kao melem za ranu. Pored toga – počećemo da primećujemo prijatnije stvari u svemu što se dešava.

Iako je ovo sjajan tranzit za Veneru, 15. februar je posebno značajan dan. Planeta ljubavi biće u konjunkciji sa tkačem snova Neptunom, suvladarom Riba. Ako Venera pojačava želju, Neptun pojačava fantaziju. Ove dve planete zajedno garantuju magiju, neko će vas očarati – ali samo na kratko.

Postoje i izazovni dani unutar ovih tranzita. Budite oprezniji od 1. do 6. februara. Tada je Mars u kvadratu sa Venerom. Kvadrati stvaraju napetost, pa se ovih dana možda osećate malo nervozno.

S obzirom da je Mars takođe povezan sa libidom, ovo bi mogao biti tranzit tinjajuće erotske energije ili iščekivanja – što bi dovelo do konačnog objavljivanja oko 6. februara.

Izvor: Sensa.story.hr, prenosi: Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!