VELIKI HOROSKOP za narednih 6 mjeseci – Blizance očekuje NOVAC; a Ribe sudbinski SUSRET…

Horoskop otkriva; Saznajte šta vam donosi druga polovina 2021. godine

OVAN: Druga polovina 2021. godine donosi vam velike promjene. Očekuje se da će ovaj period u horoskopu biti najnestabilniji. U oblastima zdravlja i ljubavi treba usporiti, ali u poslu sve neće biti tako jednostavno.

Moraćete da donosite teške odluke, ali ćete raditi i dvostruko više i nećete moći da usporite. U ljubavi čekuju vas nova poznanstva. Možete se kladiti na neočekivane odluke, ali ne rizikujte uzalud – odlučite sve u skladu sa situacijom. Finale godine je sjajno za velike aktivnosti.

BIK: Očekuje vas vedar period prepun lepih iznenađenja. Predstavnike ovog znaka pratiće sreća i udobnost u drugoj polovini 2021. godine. Najbolje vrijeme za bilo kakva dostignuća je ljeto, od juna do septembra.

Tokom ovih mjeseci zaista ćete naučiti šta znači pojam apsolutna sreća. Slobodni Bikovi imaju priliku da preko prijatelja ili na poslu upoznaju osobu sa kojom će započeti romansu.

BLIZANCI: Horoskop Blizance upozorava da od oktobra 2021. do januara 2022. možete ući u vrtlog jedva kontrolisanih događaja. U to vrijeme slobodni predstavnici znaka imaju najveće šanse za sudbonosni sastanak.

Za porodične predstavnike znaka porodica treba da ostane na prvom mijestu. Na kraju godine ima smisla posvetiti povećanu pažnju sopstvenom zdravlju i dobrobiti ljudi oko vas. Finale mnogih događaja će vas možda iznenaditi. Bolje finansije.

RAK: Tokom ljeta posvetićete se porodici i uređenju doma. Od jula do septembra očekuju vas napeti odnosi i loša komunikacija, a nečega ćete moratid a se odreknete kako biste postigli cilj.

Moguće su loše prenesene poruke, ali i situacija iz koje nećete lako pronaći izlaz. Uzmite sudbinu u svoje ruke i suočite se sa svim preprekama. Ukoliko budete iskreni i potrudite se, u ljubavnoj sferi očekuje vas napredak.

LAV: Zvijezde poručuju da će Lavovi tokom ljeta i jeseni morati da prođu kroz radikalnu promjenu. U kom formatu će se ovo dogoditi i na koje aspekte života će uticati, zavisi od vaše trenutne fokusiranosti. Sve ovo biće povezano sa vašim vlastitim odlukama i možda unutrašnjim iskustvima.

Predstavnici znaka koji imaju svoj posao moraće da naprave promjenu u vezi sa trenutnim uslovima rada. Imaćete priliku da drastično promjenite svoj život, ali ne nauštrb ličnih talenata i dostignuća, već zahvaljujući pomoći osobe koja snažno vjeruje u vas.

Voljena osoba sigurno će vam pomoći kroz savjete, ali po pitanjima finansija slušajte samo sebe. Porodična pitanja će biti važna, pa obratite pažnju i na njih.

DJEVICA: Posljednjih 6 mjeseci u 2021. godini biće za vas biti najsvijetliji period godišnjeg ciklusa. Preporučuje se da se bavite nerazjašnjenim pitanjima na ličnom planu, ali ne smijete zanemariti ni kreativnu energiju i samopromociju na frontu karijere.

Ako imate sopstveni posao, vrijeme je da preuzmete veliki projekat, jer ćete za to imati sve što vam treba. Ako radite u organizaciji, pokušajte da započnete sa malim odlukama, ali radite stabilno prema svom cilju. Odličan period za bilo kakva ulaganja. Vaš uspjeh leži u vašem talentu da postignete ono što želite.

VAGA: Od sredine ljeta do sredine jeseni možete se naći u prilično nesigurnom položaju. Ali ukupna slika će vam savršeno odgovarati. Mnogi važni projekti biće završeni u ovoj fazi, a novi će tek početi da se pojavljuju u vašem umu.

Nestabilna situacija vas očekuje vas na polju ličnih odnosa, jer vaše unutrašnje stanje može biti nestabilno, što će uticati na vaše samopouzdanje. U ovom teškom periodu poslovnim ljudima se savetuje da ne prave hitne zaključke i preokrete.

ŠKORPIJA: Kraj godine uzburkaće vaše mirno more života i izbaciće vas iz zone komfora. Uprkos uzbuđenju koje vrevi oko vas, ovo vam neće trebati, jer nijedan od vaših trenutnih projekata neće zahtjevati dovršenje do tog trenutka.

Kraj godine će vas primorati da radite ubrzanim tempom. Bolje je ne planirati odmor i duga putovanja, jer su moguće teškoće. Ne opterećujte se previše tuđim problemima.

STRIJELAC: Od oktobra do decembra Strijelac će biti u relativno stabilnom položaju. Ovo vrijeme će biti najtiše tokom cijele godine. Postaće vam potpuno jasno o čemu sanjate i, što je najvažnije, kako to postižete.

Ne zaustavljajte se na dah: nakon što završite jedno, odmah pređite na drugo. Pojaviće se dovoljno energije, motivacije i prilika. A ako sve ovo ne iskoristite, onda ćete se brinuti zbog propuštenih prilika.

Tehnička pitanja će zahtjevati posebnu pažnju. Ovo je dobro vrijeme za finansijske investicije, ali i ovde treba biti oprezan. U ljubavnoj vezi pokušajte da ne budete sebični i budite otvoreniji. Pokažite šta osećate.

JARAC: Tokom posljednjih 6 meseci u godini ponovo mijenjate svoje poglede na svijet oko sebe. To neće biti kritično, ali neki planovi koji su vam važni mogu biti “skriveni”. Ne brinite, jer ćete završiti sa mnogo više nego što ste planirali. Slobodno zatražite pomoć od pouzdanih kolega i prijatelja.

Zarazivši se duhom avanturizma i prisiljavajući druge da vjeruju u vašu ideju, počećete da okupljate mnogo zainteresovanih oko sebe – ovo će biti jedna od najsvijetlijih avantura ove godine. Ne pokušavajte da planirate unaprijed. U ljubavi nove pustolovine, romanse, ali bez ozbiljnih završetaka.

VODOLIJA: Tokom ovog perioda vaša snaga će nestajati, ali postižete i više nego što ste planirali. U poslu budite samopouzdani i idite naprijed, ne čekajući da se drugi povuku.

Ne plašite se da rizikujete kada je novac u pitanju. Tajming je savršen za ulaganje. Ponovo ćete morati da brinete o svom zdravlju, ali lični odnosi će biti zapostavljeni. U ljubavi vam nedostaje nježnosti i pažnje.

RIBE: Druga polovina godine donosi nove izazove, ali na kraju će sve biti u redu. Očekuje vas novo poznanstvo koje može dobro uticti i na ljubav i na posao.

U karijeri ne očekujte darove sa neba, već sve morate sami uzeti u svoje ruke. Za ovo vrijeme možete planirati i odmor sa partnerom. Idealan je period za putovanja. Izbegavajte rizične odluke i ne prebacujte svoju odgovornost na druge, prenosi sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!