VELIKI BRAČNI HOROSKOP: “Datum vjenčanja otkriva sve o vašoj VEZI”…

Pronađite datum pod kojim ste se venčali u okviru jednog od horoskopskih znakova. To će vam pokazati pod kojim znakom ste sklopili brak, koje su njegove karakteristike i šta možete očekivati.

Ovan: Partnerima u braku pod znakom Ovna uvek je dinamično i neće imati previše dosadnih dana u svojem životu. Među njima uvek ima trzavica, ali sve probleme uglavnom rešavaju vatrenim “odnosom”.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Možda se drugim ljudima njihova veza čini kao da nema budućnost, ali oni uspevaju da reše sve probleme, a tako će biti i u budućnosti jer su iskreni i vrlo bliski.

Bik: Odlika njihove veze je čvrst i stabilan odnos ispunjen romantičnim trenucima i strašću. Partneri venčani pod znakom Bika su vrlo privrženi jedno drugome, ali ponekad u tome preteruju, i to do te mere da zapostavljaju druge ljude oko sebe, što nije dobro za vezu.

Blizanci: Partneri u vezi pod okriljem Blizanaca su skoro više prijatelji nego ljubavnici, iako vole “odnose”. Dobri su prijatelji i prijatno im je da žive jedno s drugim. Vole izlaske i druženja, a život u miru i tišini im je nezamisliv.

Uglavnom nisu ljubomorni jedno na drugo, a velika pretnja njihovom braku je upravo želja za zabavom i druženjem koja ih može udaljiti jedno od drugoga.

Rak: Ova veza je puna topline, nežnosti i romantike. Partneri su vrlo povezani i oboje žarko žele decu i veliku, srećnu porodicu. Mana njihove veze moglo bi da bude to što su nekako zavisni jedno o drugome i baš svuda idu zajedno. Zdravo je za vezu da se partneri ponekad razdvoje i svaki provede malo vremena sa svojim društvom.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Lav: Brak započet pod znakom Lava prepun je strasti, ali i dramatičnih trenutaka. Može se zaključiti da u ovoj vezi nema dosade, to sigurno. Oni su u stanju čas da se žestoko posvađaju, čas da strastveno vode ljubav. Ipak, kako god bilo, uviek se drže zajedno i neće pred drugima pokazivati da imaju neke probleme u vezi.

Devica: Veza okrunjena pod znakom Device je dugovečna i stabilna, a oba partnera uživaju u osećaju sigurnosti porodičnog doma i to samo očvršćuje njihovu vezu. Dramatične svađe kod njih su retkost već više preferiraju iskren razgovor o svakom problemu. Mana ove veze ponekad može biti nedostatak strasti.

Vaga: Ovaj brak prepun je nežnosti i romantičnih trenutaka, a ljubav je na prvom mestu. Partneri jako paze jedan na drugoga i pokušavaju da ugode drugoj strani i paze da bračnog druga ne povrede.

Strast održavaju romantičnim izlascima, večerama itd. Retko se svađaju, a upravo to bi mogao da bude problem jer među njima može nedostajati iskrenosti, a to vodi potiskivanju problema što može loše završiti.

Škorpija: Među partnerima rođenima pod znakom Škorpije sve je prepuno emocija, a veza im je strastvena i puna uzbuđenja. “Odnos” im je vrlo bitan, pa čak i najvažniji razlog za opstanak veze.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

U ovom braku može biti puno svađanja i ljubomornih ispada što ga stavlja na veliku iskušenje. Ako žele da im brak potraje, oboje moraju da pokažu više tolerancije.

Strelac: Partneri se u ovom braku uzajamno vrlo poštuju i pokušavaju da razumeju jedan drugoga. Poverenja je među njima puno tako da tu nema mesta za previše ljubomore i sumnji. Oni su prisni i među njima nema tajni, a oboje su svesni koliko je važno da partner ima određenu dozu slobode i samostalnosti.

Jarac: Ova veza je stabilna i partneri se u njoj osećaju sigurno. Nežnosti i romantični trenuci tu nisu na prvom mestu, ali uzajamno poštovanje jeste. Svađanja i emotivnog manipulisanja u brakovima pod znakom Jarca je malo, a partneri probleme rešavaju odmah.

Ako i dođe do burne svađe, to je samo prilika da se sve iskreno prokomentariše. Partneri u ovom braku morali bi malo da porade na intimnosti kako se bliskost među njima ne bi izgubila..

Vodolija: Tu se radi o neobičnoj, ali interesantnoj vezi u kojoj partneri savršeno odgovaraju jedno drugom i na dobrom su putu za dug brak i sreću, iako bi drugi ljudi mogli zaključiti suprotno.

Među njima nema ljubomore, ali može se pojaviti potreba za nametanjem nekih svojih navika ili želja za menjanjem drugoga, a to bi moglo da uništi vezu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ribe: Brak pod znakom Riba ima dobru predispoziciju da bude čvrst, stabilan i pun ljubavi. Ponekad može doći do svađe, ako i u drugim vezama, ali oba partnera su vrlo brižna i sve će pokušati da reše tako da drugu stranu ne povrede, a rado će se i žrtvovati za spas veze. U njihovom braku puno je nežnosti, romantike i duboke povezanosti.

Piše: 24sata.hr, prenosi: Krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!