“VEČERAS je kiša meteora, osvijetliće nebo14. DECEMBRA” – Kako da iskoristite ovaj dan za sreću i ispunjenje ŽELJA…

Kiša meteoraGeminida očekuje nas večeras 14. decembra, donosi divan prizor na nebu – ali i energiju kreativnosti i sreće.

Danas će u zemljinu atmosferu ući oko 100-120 meteora na sat, što je prilično mnogo. Brzina protoka je relativno mala, tako da je i osvetljenost meteora mala, što će negativno uticati na posmatranja.

Ipak, to vas ne sprečava da pogledate u nebo, tražite svoju zvezdupadalicu i zamislite želju. Kakvu energiju vam donosi pojava meteorske kiše? Evo kako je možete iskoristiti najbolje:

Dobar je dan za putovanje – Meteorska kiša je u oblasti sazvežđa Blizanci, pa je u danu kao što je danas veoma korisno ići na duga putovanja.

Mnogo pozitivnih emocija dobiće oni koji idu na putovanje ili putuju u društvu voljene osobe ili prijatelja. Zabava i pozitivna energija vas prate na svakom koraku.

Povežite se sa bliskim ljudima – Ovo je dan kada ljudi treba da teže komunikaciji, uzajamnoj pomoći jedni drugima, razumevanju i harmoniji. Ako imate veliku porodicu, ostanite blizu svoje dece, roditelja, posetite bake i deke. Ovo će veoma blagotvorno uticati na vaše raspoloženje i sreću.

Učenje i samorazvoj – Generalno, dan je idealan za učenje, čitanje knjiga, samorazvoj, kreativnost. Intelektualni rad će koristiti svima.

Možete učiti jezike, gledati video zapise sa obukama o oblasti koja vas interesuje. Ako imate želju i mogućnost, možete pokušati da se upišete na kurs. Takođe će biti odlično pripremiti se za ispite danas.

Ovo se odnosi i na egzaktne i humanističke nauke. Kreativni proces će takođe doneti mnoge prednosti. Možete razviti nove koncepte, stvoriti nešto lepo, pisati poeziju i tekstove.

Očistite kuću – Možete obrisati prašinu, preurediti nameštaj, kupiti nešto novo od kućnih dodataka, ukloniti nepotrebne stvari. Oslobodite svoj prostor nereda i svega nepotrebnog, neka ga ispune mir, sreća i harmonija.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!