“VAŽAN astrološki događaj desiće se 08. NOVEMBRA” – Najsnažnije će pogoditi četiri horoskopska ZNAKA…

Počinje posljednji mjesec jeseni koji mnogi ljudi žele da provedu pozitivno i profitabilno, ali za neke nažalost neće biti tako.

Astrolog Angela Pearl objašnjava na koga će najviše uticati veliki astrološki događaj 8. Novembra – Pomračenje Mjeseca u Biku.

U novembru će se završiti koridor pomračenja, čiji će se uticaj osjećati više od mjesec dana. Ovaj događaj će uticati na sve bez izuzetka, ali na neke znakove najviše.

STRIJELAC: Pun Mjesec održaće se 8. novembra u 6. kući horoskopa, koja je zadužena za posao i rutinu. Mjesec će se povezati sa planetom promjena Uranom, što bi moglo donijeti drastične promjene.

Za Strijelca je važno da shvati da će se događaji razvijati brzo, što znači da ne treba žuriti sa zaključcima. Astrolog preporučuje detaljniju analizu situacije kako biste donijeli ispravne odluke i kako ne biste posrnuli.

OVAN: Pomračenje Mjeseca 8. novembra desiće se u vašoj 2. kući horoskopa, što znači da će tema finansija biti važna ovog mjeseca.

Ovnove čekaju kardinalne promjene vezane za preseljenje, napredovanje ili prodaju nekretnina. Važne odluke ne treba donositi na brzinu, pa predstavnici Znaka moraju dobro odvagnuti odluke i pravilno upravljati svojim finansijama.

BLIZANCI: Pomračenje u 12. polju horoskopa govori Blizancima o dugo očekivanom završetku. Predstavnici Znaka moći će stati na kraj nečemu što ih odavno muči.

U novembru Blizanci čekaju povoljne promjene, zahvaljujući kojima će moći čvrsto stati na noge, osvojiti nove visine i lako se oprostiti od negativnosti.

VAGA: Pomračenje Mjeseca 8. novembra desiće se u vašem 8. polju horoskopa, koje je zaduženo za finansije. To znači da predstavnici

Znaka moraju biti spremni na neočekivane promjene i moraju brzo reagovati na ono što se dešava. Astrolog preporučuje da ne žurite sa zaključcima i ne žurite s trošenjem novca, prenosi pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!