“VAGE danas neće funkcionisati sa PARTNEROM; Ribama se preporučuje da provedu dan sa PRIJATELJIMA; a Jarčevima smetaju neke SITUACIJE”…

Bikovima se danas savetuje da se odmore i opuste – jer će biti nervozni.

OVAN: Tokom današnjeg dana ste nervozni u kontaktima sa drugima. Imate osećaj da vas i situacije i ljudi pritiskaju. Najbolji lek za ovo je da napravite plan i veći deo dana, naročito popodne – iskoristite za druženje ili aktivnosti, najbolje u prirodi.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

BIK: Sve ono vezano za finansije, ali i za kontakt sa ljudima koji su vam bitni biće protkano nervozom i nerazumevanjem. Vi ste dosta tvrdoglavi, a takve će biti i osobe oko vas. Uzmite više vremena samo za sebe, odmorite se, opustite.

BLIZANCI: Nervoza i mogućnost da napravite ozbiljniji problem u kontaktima sa drugima. Možete pogrešno protumačiti nečije reči i postupke. Ovaj dan ćete najbolje iskoristiti ukoliko se dobro odmorite i posvetite onome što vama prija i što vi volite.

RAK: Tokom ovog dana velika nervoza i mogućnost rasprave i svađe sa ukućanima ili sa emotivnim partnerom. Razlog mogu biti finansije ili emotivno nezadovoljstvo ili pak vaša prevelika nervoza koju ste nakupljali tokom protekle sedmice.

LAV: Ne uspevate da se opustite. Non stop vas neke situacije ili osobe “čačkaju” i čine da se osećate nervozno. Vaši planovi za ovaj dan se previše sporo odvijaju – a vama je baš potrebno da izađete iz kuće i budete opušteni.

DJEVICA: Vi lično ste dobro, ali ste napeti zbog nekih finansijskih zavrzlama koje nikako ne uspevate da privedete kraju. Pokušajte da danas ne razmišljate o tome, jer će vam samo pokvariti prijatne trenutke koji vas čekaju sa voljenom osobom.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

VAGA: Nervoza i svadljivost zbog planova koje ne možete realizovati. Čini vam se da sve ide previše sporo, previše teško – nikako da se pokrene onako kako vi želite. Ni sa partnerom ne funkcionišete najbolje – dosta je napetosti i ljubomore prisutno.

ŠKORPIJA: Sa više strana nervoza. Nešto se vezuje za finansijski segment, nešto za odnos sa voljenom osobom, a ima tu i ljubomore i posesivnosti. Sa druge strane – partner se trudi da između vas dvoje bude nekih lepih momenata. Pokušajte da se opustite.

STRIJELAC: Nerazumevanje sa emotivnim partnerom i treba se sklanjati od svađa. Razlog za rasprave može biti bilo šta – od planova, finansija, vaspitanja dece pa do ljubomore, isključivosti. Možda je najbolje da izađete ili provedete vreme sa zajedničkim prijateljima.

JARAC: Imate osećaj da je potrebno da što pre promenite nešto i bićete jako nervozni i impulsivni. Neke vas situacije “žuljaju” i smetaju vam, ali trebate sačekati pravo vreme za njihovo rešavanje. Provedite više vremena van kuće – prijaće vam.

VODOLIJA: Ukoliko vam smeta odnos sa ukućanima ili neka čudna atmosfera koja može biti u vašem domu – možda bi najbolje bilo da provedete ovaj dan sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom. Opustićete se i zaboraviti na svakodnevicu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

RIBE: Planovi koje imate sa prijateljima su ostvarivi i trebali biste dan da posvetite njima. No, neka nerešena emotivna pitanja mogu vam malo pokvariti raspoloženje. Pokušajte da se opustite sa društvom – ne razmišljajte o stvarima koje vas opterećuju.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!