USKORO počinje retrogradni Mars – i trajaće do sredine JANUARA: “Ovim znakovima bi snovi mogli da se OSTVARE”…

Mars 30. oktobra kreće u retro hod koji će trajati sve do 12. januara 2023. godine. A šta to znači!? Mars kreće u retro hod iz Blizanaca.

Ovaj period je savršena prilika da zastanemo, da analiziramo planove, da napravimo novi cilj ili da unesemo izmene u postojeći. Ključna reč je smirenost i bez megalomanskih očekivanja. Kako će se retro Mars odraziti na znakove horoskopa?

OVAN: Veliki uspeh, pogotovo Ovnovima koji rade u novinarstvu! Takođe promene na poslu u komunikaciji kao i u domu i porodici.

BIK: Vama donosi lepu poslovnu promenu u januaru, a dotle smirene glave u detaljan plan.

BLIZANCI: Donosi vam velike energetske unutrašnje promene. Na kraju ćete biti zadovoljni.

RAK: Izazovan period pred vam. Videćete prava lica “pravih” prijatelja. Vi ćete biti mudri i dobijate tu igru!

LAV: Polje prijateljstva je naglašeno. Otvaraju se neke karte i dešavaće se situacije gde će se tačno pokazati kakav je ko.

DJEVICA: Vama ovo retro kretanje donosi promenu na poslu sa kojom ćete biti oduševljeni!

VAGA: Ako želite bilo kakve velike promene da unesete u život sada je vreme. Vage koje planiraju preseljenje u inostranstvo sada je pravo vreme.

ŠKORPIJA: Polako i bez velikih koraka. Stvari se drastično na bolje dešavaju od sredine januara.

STRIJELAC: Sve što vas žulja ili nije raščišćeno u partnerkom odnosu sada izlazi na površinu. Slobodni ulaze u “odnos”, ali polako i oprezno.

JARAC: Karijera vam donosi dosta promena koje vas još jače vode ka uspehu. Savet je da radite tačno onoliko koliko ste se dogovorili. Ni minut duže!

VODOLIJA: Posvetite se ljudima koji vam daju lepu energiju. Ne trošite vreme na energetske vampire. Slobodni ulaze u lep “odnos” koji vam menja život iz korena.

RIBE: Okrenućete se porodici. Tu ćete naći mir i spokoj. Ako želite da prodate nekretninu, ne žurite sa tom odlukom. Od kraja januara stvari i odnose ćete videti drugim očima.

Piše: magazin.novosti, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!