“USKORO dolazi najmoćniji dan u GODINI” – Ako ste rođeni u nekom od ova TRI ZNAKA, zabeležite datum – BLAGO VAMA…

Jupiter, planera sreće, 16. maja izlazi iz vatrenog Ovna i ulazi u Bika gde će se zadržati do 25. maja 2024. godine.

Jupiter je planeta ekspanzije, rasta, prosperiteta i širenja, dok je Bik znak koji se odnosi na materijalno bogatstvo, udobnost, stabilnost i praktičnost.

Kada se ova dva elementa kombinuju, to znači da će osobe s Jupiterom u Biku biti sklonije privlačenju obilja, financijske sigurnosti i materijalnog blagostanja.

Oni će biti vrlo praktični u svojim pristupima u životu i skloni su planiranju i upravljanju novcem na duge staze. Ove osobe su obično vrlo strpljive, stabilne i izdržljive. Imaju talenta za stvaranje dugoročnih ciljeva i marljivo rade na postizanju tih ciljeva.

Oni su takođe vrlo skloni uživanju u materijalnim dobrima, poput hrane, pića i umetnosti. Međutim, osobe s Jupiterom u Biku trebaju biti oprezne da ne postanu previše vezane za materijalne stvari i da ne zanemare svoj duhovni razvoj.

Treba da se potrude da pronađu ravnotežu između materijalnih i duhovnih vrednosti kako bi postigli zadovoljstvo. Jupiter u Biku biće najpovoljniji za Bikove, Jarčeve i Device. Rakovi i Ribe će takođe osetiti uticaj ovog Jupitera.

BIK: Ulazak Jupitera u vaš znak ukazuje na srećne okolnosti i mogućnost dobijanja životnih prilika koje ste čekali. U narednih godinu dana treba da iskoristite pozitivan uticaj Jupitera koji može da vam donese zaljubljivanje, ali i dobre poslovne prilike.

Vreme je za ulepšavanje, tako da ćete imati neverovatnu harizmu koja osvaja svet. Mnogi pripadnici vašeg znaka će stati na ludi kamen u narednih godinu dana.

DEVICA: Naglašeno deveto polje sa Jupiterom u Biku ukazuje na mogućnost dalekih putovanja, usavršavanja, ali i prilku da završetak studija, ako ste mladi. Takođe, ovo je prilika za duhovni razvoj i upoznavanje drugih kultura.

JARAC: Jupiter, planera sreće ulazi u vaše peto polje, tako da možete da očekujete proširenje porodice. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. U narednih godinu dana će vaš život biti zabavniji, jer ćete više izlaziti na mesta javnog tipa i upoznavati nove ljude.

Izvor: Informer.rs, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!