U KOJIM godinama znakovi pronalaze “SUDBINSKU LJUBAV” – “Blizanci jako RANO, i zauvijek je PAMTE”…

Predstavnici različitih horoskopskih znakova imaju različite poglede na ljubav i različite stavove kada je pronalazak partnera u pitanju. Neki ljubav pronalaze u mladosti – a neki čekaju svoje zrelije godine.

OVAN: Ovan upoznaje srodnu dušu u srednjim dvadesetim – to je vrijeme kada pripadnici ovog znaka sazrijevaju.

Važno mu je da pronađe smisao u svemu – a i ljubav spada u tu kategoriju. U tim godinama se javlja ozbiljna želja da pronađu svoju bolju polovinu.

BIK: Bik upoznaje svoju srodnu dušu poprilično rano – već oko osamnaeste godine. Iako su veoma mladi, oni uživaju u ljubavi i dobro se snalaze jer sazrijevaju rano. Biku je najvažnije da srodna duša ima razumijevanja za sve što on prolazi u životu.

BLIZANCI: Oni srodnu dušu sreću oko 19. godine. Prirodno su radoznali i teško se vežu, pa ova veza neće trajati zauvijek.

Čak i ako izgube vezu sa srodnom dušom oni će je uvijek pamtiti i čekati ponovni susret. To je razlog zašto mnogi Blizanci i dalje pate za bivšima.

RAK: Pripadnici ovog znaka sanjaju o ljubavi iz djetinjstva, a srodnu dušu upoznaju u ranim dvadesetim – tačnije kada napune 21 godinu života.

Oni žude za romantičnom vezom punom poštovanja. Ukoliko se to ispuni, njihova veza može da potraje i tokom cijelog života.

LAV: Lavovi ne prihvataju ozbiljne veze dok sami ne shvate šta žele od života, stoga oni srodnu dušu upoznaju tek kasnije, kada su svi njihovi prijatelji već uveliko u braku. Do tad odlučuju da rade na sebi.

DJEVICA: Pripadnici ovog znaka su izuzetak od pravila: njima srodna duša nije neophodna. Oni će radije da misle o poslu i sastancima, nego o srodnoj duši.

Ali ako nekad tokom života upoznaju nekog ko dijeli njihove principe i životne vrijednosti – stvaraju jaku i dugotrajnu zajednicu sa tom osobom.

VAGA: Vaga svog partnera upoznaje sa 20 godina, kada još ne zna šta im nosi budućnost. Njihova srodna duša je u stanju da im bukvalno čita misli i da im pomogne u donošenju važnih životnih odluka.

ŠKORPIJA: Ovaj znak je poznat po čvrstoj, strasnoj i senzualnoj ljubavi. Rano stupaju u veze, već oko 16. godine, a svoju osobu upoznaju najčešće sa 17 godina i čuvaju tu ljubav godinama.

STRIJELAC: Oni uživaju u slobodi i nezavisnosti, pa svoju ljubav pronalaze tek poslije 28. godine. Njima ne treba veza da bi bili sretni. Avanturisti su i žele da istraže život.

JARAC: Njima treba vremena da pronađu svoju ljubav. Oprezni su i u ozbiljnu vezu ulaze tek poslije 30. godine. Do tada se ostvare u karijeri i pažljivo biraju partnera.

VODOLIJA: Cijene pouzdane partnere i takvima teže. Svoju ljubav pronalaze poslije 25. godine. Vole društvo, lako sklapaju prijateljstva i više se fokusiraju na zajednicu u kojoj žive nego na sebe ili partnera.

RIBE: Snažno se zaljubljuju već u mladosti – otprilike do 20. godine života.

Osjećanja razvijena u to doba često ostaju urezana u njihove misli. Zbog toga često i dugo pate zbog izgubljenih ljubavi koje su im bile jako drage.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!