TRIKOVI zavođenja Merlin Monro – Ako je žena materijalista, Nikako to ne treba SKRIVATI…

Malo ko je mogao odoljeti zavođenju i šarmantnosti čuvene Merlin Monro, ona je imala svoje metode zavođenja.

Merilin Monro je svojom ženstvenošću osvojila cijeli svijet. Postala je jedna od najsjajnijih žena 20. vijeka i zauvijek je ostala u istoriji zapisana kao zvijezda i ikona stila. Osim što je bila jako lijepa, glamurozna i elokventna, muškarci su se bacali pod njene noge.

Glumica se smatrala šarmantnom i luckastom ženom, a neki su smatrali i da je imala IQ od 168, što se svakako kosi sa stereotipima o plavušama. Žene je često savjetovala da trebaju stilski zakasniti na događaje na koje odlaze. Ako im smeta što kasnite, to znači da su vas očekivali – smatrala je ona.

Ona je takođe smatrala da su bogati muškarci slaba meta i da oni lako padaju na žene. Dok u stvarnosti mnoge žene se i ne usude zavoditi bogataše jer smatraju kako su oni prevelik zalogaj.

Ako je muškarac spreman dati vam svoje vrijeme, a da ne zna ni da li će dobiti nešto zauzvrat, možda je prava osoba s kojom ćete provesti ostatak svog života. Merlin je obožavala jarko ružičastu boju i smatrala je da je to boja koja sjajno stoji na svakoj ženi.

Dakle, sledeći put kada budete odlazili na sastanak obucite nešto u ovoj boji, možda vam se posreći više nego ikada. Ona je takođe objašnjavala da žena ne bi trebala sakrivati svoja osjećanja.

Što znači, ako je žena materijalista bolje je da to pokaže. Ako vam poklanjaju jeftini nakin odbijte ga i recite kako želite više. Žena se ne bi trebala plašiti biti ono što jeste. Slažete li se sa njom?

Prenosi: pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!