TRIK za mršavljenje DŽENIFER LOPEZ: Jede ovo i izgleda ZANOSNO – Pokušajte i vi, “garantovano” donosi REZULTATE…

Nema žene koja se nije zapitala koja je tajna izgleda Dženifer Lopez. Mnogi se čude kako u 52. godini izgleda tako sjajno i na koji način održava idealnu liniju?

Tajna je u proteinima! Pevačica i glumica striktno vodi računa o tome šta i kada jede i trudi se da u ishrani ima više belančevina nego ugljenih hidrata.

Dan počinje čašom vode sa limunom i gde god da ide nosi sa sobom vodu kako bi ostala hidrirana.To je veoma važno za dobar metabolizam. Za razliku od nekih koji vole za doručak da jedu pahuljice, ona voli jak, zasitan obrok koji daje energiju.

Tajna je u proteinima- Dženifer voli kajganu koju pravi isključivo od belanaca – najčešće su to 3, uz dosta različitog povrća. Kada poželi nešto zdravo, a slatko, za doručak napravi proteinski smuti od voća.

Osim jaja, u njenoj ishrani visoko mesto zauzimaju organska piletina, govedina, kao i riba- losos i brancin koje jede za večeru. Uz njih uvek jede mnogo sveže salate začinjene maslinovim uljem.

Još jedna tajna njene zdrave ishrane i vitke linije jeste hrana u izvornom obliku, tj. ona koja nije prerađena. Poznato je da ne pije kafu sa kofeinom i izbegava alkohol. Ali njeno telo ne bi bilo tako zanosno u pedesetim godinama da nije discipline i svakodnevnog vežbanja.

Da bi imala energiju za nastupe, njen trening se sastoji od dosta kardio prorgrama, jer su njene koreografije prilično zahtevne. Osim kardia, obavezan je i trening snage, tj. vežbe s opterećenjem.

Kako izgleda jedan njen trening – pogledajte u videu klikom na ovaj LINK

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!