TRIK koji je oduševio MILIONE: “U mašinu za pranje veša ubacite ova dva sastojka i radiće kao NOVA” – VIDEO…

Baš kao i vašem vešu i vašoj mašini za pranje je potrebno redovno čišćenje. Ali znate li kako je najbolje da to uradite?

Mnoge kombinacije za čišćenje kruže internetom, ali ova je posebna i drugačija. Moramo priznati da je trik zaista čudan, ali s obzirom na to da dolazi od ekspertkinje za lakše i brže čišćenje, trebalo bi mu dati šansu.

Potreban vam je jedan limun i pasta za zube. Limun presecite na pola i stavite u sredinu pastu za zube. Ubacite ga u bubanj mašine. Pastu takođe nanesite na unutrašnjost vrata mašine.

Ovo potpuno uništava neprijatne mirise u mašini, veš će biti bolje opran, a staklena vrata se neće magliti, već će i ona biti sjajna kao da je mašina tek kupljena.

Dodatna preporuka je da gumu u unutrašnjosti mašine očistite sodom bikarbonom i sirćetom. Upalite neki kraći program pranja na otprilike 15 minuta.

Trik za osveženje boje veša: Šećer uvek povezujemo s kalorijama, ali ovde je njegova namjena potpuno drugačija. Jeste li znali da ova kuhinjska namirnica deluje kao osveživač boje? Procedura je jednostavna: odeću potopite u zašećerenu vodu i ostavite tako nekoliko sati.

Nakon što je prošlo određeno vreme, odeću operite na uobičajen način. Ovo bi trebalo da spreči da rublje izgubi boju i vratiti mu svežinu. Takođe, ako imate mnogo obveza i ne možete da čekate da veš toliko dugo stoji potopljen u vodi sa šećerom, možete šećer dodati i direktno u mašinu.

Tri kašike šećera stavite u pregradu za deterdžent ili ga sipjate direktno u bubanj. Rezultati će biti odlični i odeća će biti kao nova.

Video možete pogledati i klikom na ovaj LINK

Piše: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!