TRI znaka imaju velike šanse da se ZALJUBE u augustu…

Otprilike u ovo vreme, mnogima će se desiti ono što su želeli – ali su mislili da nema nade.

Mnogi će imati priliku da upoznaju ljude koji će ih osvojiti na prvi pogled, sa kojima će se slagati bez mnogo reči i sa kojima će se osećati kao da se poznaju oduvek.

Evo znakova koji će upoznati svoju srodnu dušu u augustu:

ŠKORPIJA: Vaša situacija je dvosmislena, jer ima mnogo šansi, ali ih s vremena na vreme propuštate. Najvažnije je da sami odlučite da li vam je ljubav potrebna u ovom trenutku.

Pogledajte sve znakove koje vam život šalje. Astrolozi su sigurni da su mnoge Škorpije trenutno sa ljudima koji im nisu pravi životni saputnici, ali ne žele ništa da menjaju. Ovog leta vam se smeši nešto novo i pozitivno.

STRIJELAC: Predstavnici ovog znaka će se sresti sa osobom sa kojom će se odmah razumeti, bez mnogo reči, odnosno osećaće se kao da su rođeni jedno za drugo. Posle kratkog vremena imaćete osećaj da se poznajete ceo život.

Tu osobu možete sresti bilo gde, od posla do ulice, na mestima gde ih najmanje očekujete. Ovo nije samo početak veze, već najverovatnije i početak osnivanja porodice.

BIK: Ljubav vašeg života čeka vas negde u prirodi. To može biti park, obična šetnja gradom, roštilj sa prijateljima – odmor u planini.

Glavna stvar je da se opustite i prestanete da se plašite novih poznanstava i da ne pokazujete nepoverenje. Reč je o potpuno novoj osobi koju još ne poznajete – nije reč o obnavljanju stare ljubavi ili nekom poznaniku.

Izvor: sensa.story.hr, prenosi: prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!