“TRI znaka horoskopa do kraja februara čeka obilje LJUBAVI” – stižu im vijesti iz SNOVA…

Veliki ljubavni horoskop otkriva koji znak će imati najviše sreće na ovom polju, kao i kome u život ulazi nova osoba. Po njemu – februar će za neke znakove horoskopa biti posebno aktuelan.

RIBE: Ribe će voleti i biti voljene. Venera je u vašem znaku pa ćete konačno pronaći prava rešenja i solucije da poboljšate odnos s voljenom osobom.

Dobre vesti u februaru mogu očekivati i slobodna srca. Nisu isključene velike promene, poput preseljenja, zajedničkih planova i poboljšanja budućnosti.

OVAN: Moguće je da će se Ovnovi snažno zaljubiti, ali će istovremeno sačuvati razboritost. Uživajte u društvu, zabavljajte se, dajte sebi šansu da upoznate novu osobu.

Ako upoznate partnera i zaljubite se, dajte vremena i prostora da se međusobno naviknete i bolje upoznate. Vreme će vam pomoći da budete sigurniji u svoj izbor, da bolje jedno drugo shvatite i odredite šta vam je zajedničko.

VODOLIJA: Vodolije bi trebale bliže promotriti ljude iz svog okruženja. Moguće je da je vaš stari prijatelj vaša srodna duša.

Prijateljska komunikacija i godine poznanstva nisu dozvolili da se ranije oseti romantična privlačnost. Razmislite o tome da svoju komunikaciju podignete na viši nivo. Pokažite da ste spremni da pružite šansu.

Piše: Sensa, prenosi: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!