“TRI znaka horoskopa čekaju burna sledeća tri DANA” – Ostvariće im se najgori STRAHOVI…

Za vreme Meseca u Ribama, od 23. do 25. januara 2023., trima horoskopskim znakovima ostvaruju se najgori strahovi. Mogu očekivati uobičajene simptome – strah, iščekivanje odbijanja, nervozu i melanholiju.

OVAN: Najgori strahovi za Ovna imaju veze s prošlošću. Tokom Meseca u znaku Riba, zaista će se osećati malo osetljivije nego inače.

Sada će početi da razmišljaju o svom životu i te će misli postati silazna spirala koja ih vodi u prošlost, ali ta situacija danas nije aktivno prisutna, ali ipak ne mogu – a da se ne pitaju hoće li ih taj stari bol ikada pustiti.

Stegnuti su prošlošću i ne dopuštaju joj da ih pusti. Ipak, čini se da je sve što rade sa svojom ratničkom energijom samo okupljanje loših sećanja na sebe. Žive u prošlosti i njihova žaljenja iz prošlosti se vraćaju da ih progone.

BIK: Bikovi će se prisećati dobrih starih vremena. Naravno, ta dobra stara vremena bila su puna opasnosti, uzbuđenja i bezbrižnosti, ali njima se čine tako toplim i nejasnim.

U pokušaju da vrate nešto od onog starog toplog i mutnog osećaja, mogli bi da izađu i pokušati da ga dobiju – ali pogrešiće.

Nema “povratka”, i iako bi ovo moglo da ih rastuži, znaju da je to istina. Nekada su bili bezobzirna zver za zabavu i užasava ih pomisao da imaju tu osobinu u sebi – toliko ih plaši da ih istovremeno dovodi u iskušenje da pokušaju ponovo da uhvate taj osećaj. A ako se nečega plaše, to je da će postati osoba kakva su bili.

BLIZANCI: Najgori strah Blizanaca je da će morati da se pogledaju u ogledalo da provere jesu li iskreni.

Dobri, čestiti i čine prave stvari, ali postoji nekoliko ‘tajni’ koje čuvaju, a neke bi čak mogle da ispadnu neverovatno asocijalne. Tokom Meseca u znaku Riba doći će u iskušenje da zavire u sve ono što ih čini jedinstvenima.

Znaju da je ovo opasan put i da bi mogli da završe tako da im se ne svidi ono što vide, ali, bez obzira na to, ići će za njim.

Postoji “nešto u vazduhu” što ih tera na tešku samorefleksiju. Kada stvarno shvate šta su krili od sebe i sveta, možda će poželeti da popiju šoljicu dobrog čaja.

Donosi: YourTango, prenosi: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!