TRI najljepše žene u horoskopu – Evo šta ih čini TAKVIM…

Lepota je mnogo više od fizičkog izgleda, ona je “ono nešto” što dolazi iznutra. Ako je suditi prema horoskopu ovo su 3 znaka u kojima se rađaju najlepše žene.

Devica – Najšarmantniji horoskopski znak: Najjače oružje Devica su reči i smisao za humor. One mogu da vas očaraju u samo nekoliko rečenica.

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku najčešće imaju izvajano telo, plene svojim uskim strukom i naglašenim bokovima. Ukoliko vam na plaži “zapadne za oko” neka lepa i zgodna devojka, velika je verovatnoća da je to upravo Devica.

Ribe – Najlepši horoskopski znak: Žene rođene u znaku Ribe se smatraju najlepšim zbog svoje kreativnosti i saosećanja prema drugima.

Kada je fizički izgled u pitanju Ribama bi mnogi mogli da pozavide na savršenim stopalima i pristima. Takođe, jedan od njihovih glavnih aduta su lepe oči.

Lav – Najzanimljiviji horoskopski znak: Lav vlada srcem. Njihova osećanja su najčešće iskrena, oni kad vole, vole.

Žene rođenje u znaku Lava najčešće krasi bujno poprsje, pa ne čudi što je upravo to ono što muškarci prvo primete na njima. One zbog toga imaju visok nivo samopouzdanja. Lavice jednostavno znaju da uživaju u ljubavi.

Piše: miss7, prenosi: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!