TRI horoskopska znaka zaljubiće se do kraja GODINE…

Ako se nadate da ćete uskoro pronaći srodnu dušu, možda ste baš vi jedan od srećnika kojima zvezde pripremaju prijatna iznenađenja u narednih par meseci. Saznajte spadate li u 3 horoskopska znaka koja će se zaljubiti do kraja godine:

JARAC: Jarci će biti popularniji ali inače. Primetiće da ih svuda prate pogledi, što će im u početku stvarati neprijatnost, ali brzo će se opustiti i početi da uživaju u pažnji.

Odlično će se zabavljati većinu jeseni, ali za njih će sudbonosan biti decembar. Tada bi trebalo da upoznaju nekoga ko će imati sve kvalitete koje traže u partneru i s kim će ostvariti uzbudljivu vezu.

RAK: Iako trenutno nisu zadovoljni ljubavnom situacijom, to će se uskoro promeniti. Već krajem ovog meseca primetiće da se prilike okreću u njihovu korist.

Postaće zaigrani, zavodljivi i otvoreni za nova iskustva, a u novembru bi mogli da pronađu srodnu dušu. Osoba koja će ući u njihov život toliko će ih snažno privući da će brzo spustiti štit i prepustiti se strastima.

ŠKORPIJA: Ljubavni život trenutno im je prilično komplikovan, ali s početkom njihove vladavine 23.10. dolazi do pozitivnih pomaka. Do izražaja će doći njihov magnetizam i s**sepil pa će biti neodoljivi.

Otvaraju im se mnoge uzbudljive prilike, a kod njih će najveće šanse imati onaj ko uspe da im zagolica maštu. Novembar je sjajan za strastvene igrice, dok ih u decembru očekuje mnogo prilika za zabavu, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!