“TRI horoskopska znaka u Februaru čeka obilje LJUBAVI” – Astrolozi otkrivaju ko će stati pod romantični sjaj ZVIJEZDA…

Venera je u Ribama do veći deo februara, do 20. i donosi nežnost, romantiku, pojačanu osećajnost.

Astrolozi ističu da će neke znakove Zodijaka očekuje povoljna energija u ljubavi i odnosima, pa im i Danzaljubljenih može doneti neke nove varnice. Evo koji horoskopski znaci mogu imati sreću u ljubavi u februaru 2023. godine:

RIBE: Ribe će voleti i biti voljene. Venera je u vašem znaku, pa ćete konačno pronaći prava rešenja i solucije da poboljšate odnos sa voljenom osobom.

Dobre vesti u februaru mogu očekivati i slobodna srca. Nisu isključene velike promene, poput preseljenja, zajedničkih planova i poboljšanja budućnosti.

OVAN: Moguće je da će se Ovnovi snažno zaljubiti, ali će istovremeno sačuvati razboritost. Uživajte u društvu, zabavljajte se, dajte sebi šansu da upoznate novu osobu. Ako upoznate partnera i zaljubite se, dajte sebi vremena i propstora da se međusobno navikenete i bolje upoznate.

Vreme će vam pomoći da budete sigurniji u svoj izbor i da bolje jedno drugo shvatite, odredite šta vam je zajedničko.

VODOLIJA: Vodolije bi trebalo bliže da pogledaju ljude iz svog okruženja. Moguće je da je vaš stari prijatelj vaša srodna duša.

Prijateljska komunikacija i godine poznanstva nisu dozvolili da se ranije oseti romantična privlačnost. Razmislite o tome da svoju komunikaciju podignete na viši nivo. Pokažite da ste spremni da pružite šansu.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!