“TRI horoskopska para rađaju najljepšu djecu” – Idealan su SPOJ…

Astrološki gledano, postoje kompatibilni, nekompatibilni i idealni parovi. Ovi drugi žive u savršenoj harmoniji, a ako dođu i zasnuju porodicu – njihova djeca su jednostavno čarobna.

Na izgled i šarm beba mogu uticati ne samo genetika i odgoj, već i znak horoskopa pod kojim su rođeni njihovi roditelji. A prema horoskopu, ova 3 para imaju najljepšu djecu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Žena Lav i muškarac Vodolija: Kombinacija elemenata vatre i vazduha je jedinstvena sama po sebi. Takve kombinacije su uvijek neobične: snažni, preduzimljivi Lavovi dobro se slažu sa energijom i mudrošću Vodolije.

Zajedno su sposobni za velike stvari. Ovi partneri se međusobno nadopunjuju, podržavaju i prenose svoje najbolje kvalitete na djecu.

Bebe rođene u paru Lava i Vodolije su društvene i aktivne, lako pronalaze zajednički jezik sa vršnjacima i sa odraslima. Upijaju najbolje kvalitete svojih roditelja, što ih čini jednostavno neodoljivima, njihovom šarmu se ne može odoljeti, rođeni su da budu zvijezde i voljeni u svakom društvu, prenose mediji.

Žena Bik i muškarac Bik Rak: kojima vlada Venera, oni su romantični, praktični i veoma “domaći tipovi”. Imaju sve šanse da postanu divne majke koje su spremne bukvalno na sve zarad svoje djece.

Muškarci Rakovi su po definiciji veoma brižni i često su odlični očevi. Njihova zajednica će biti jaka i harmonična, jer su oboje veoma osetljivi na potrebe jedno drugog, osećaju raspoloženje svog partnera.

Djeca u njihovim porodicama su također osjetljiva i saosjećajna. Često su vrlo privlačne, njihova unutrašnja ljepota se ogleda u njihovom vanjskom izgledu. Roditelji im od malih nogu usađuju vječne porodične vrijednosti, uče ih da poštuju druge.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Mame Bikovi su takođe prilično tvrdoglave. Oni su ti koji uče djecu kako da se zauzmu za sebe, ali u isto vrijeme budu iskreni i pristojni.

Žena Devica i muškarac Ribe: su dva najemotivnija znaka zodijaka i često imaju tendenciju da sakriju svoja prava osećanja. Kombinacija praktičnosti i maštanja para razlog je što njihova djeca odrastaju u porodičnoj atmosferi koja je nježna, vesela i iskrena.

Obično su djeca Djevice i Ribe veoma pametna, ljubazna, puna poštovanja. Znaju vrijednost pravih osjećaja i ponekad su pomalo stidljivi, što samo doprinosi njihovom šarmu.

Takvu djecu zovu i “starmalma” ili “stare duše” – toliko su mirna, razumna i mudra, a to su osobine koje će zadržati i kada odrastu, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!