“TIPOVI žena od kojih muškarci najčešće BJEŽE” – Tračare na prvom MJESTU…

Kakve žene muškarci vole šetati, kakve bi rado oženili a od kakvih pobjegli što dalje ih noge nose? U ovom ćemo članku pokušati riješiti ovo teško pitanje.

Svaki čovjek je individualan i u skladu s tim, svog životnog pratioca bira na različite načine. Međutim, postoje neki šabloni, po kojima muškarci biraju ženu i po kojima ih odbijaju.

Mnoge žene misle da se muškarci više vole zabavljati s raskalašenim ženama a oženiti se sramežljivim ženama, što nije uvijek slučaj. Postoje tipovi žena od kojih muškarci najčešće bježe. Evo nekih od njih:

Tračara: Konstantno komentarisanje i ogovaranje drugih ljudi muškarcu ne prija, on ne želi kasnije da ispašta zbog vašeg dugačkog jezika.

Lady Boss: Snažne i dominantne žene plaše muškarce.

-Sumnjičava ljubomorna žena: Nerazumna ljubomora unosi u život muškarca nepotrebnu frku i razdražljivost. Muškarac želi ženu pored koje će mu biti ugodno i mirno.

-Majčina kćerka: Takva žena govori svojoj majci apsolutno sve vezano za svog muškarca, to izluđuje svakoga. I poslednje.

-Muškarače: Muškarcima obično treba nježna žena koju će zaštititi. To su tipovi žena od koje će najvjerovatnije pobjeći. Da bi muškarac zaprosio ženu – ona ne mora biti savršena.

Jer će prije ili kasnije ovu masku morati skinuti i onda zašto se pretvarati? Muškarci ne biraju idealne, već voljene osobe. Budite svoji i neko će se sigurno zaljubiti u vašu ličnost!

Autor: porodični psiholog Aleksej Ivanovič Golev, prenosi: pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!